Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Помош за принтер

Baraban

read-only
31 октомври 2012
38
5
Дечки ако може да ми предложите некој поквалитетен инк џет принтер од Епсон, ми треба за печатење фотографии и по можност да има и скенер.

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
6.208
18.891
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech MX Master 4
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6
Monitor
Dell U2725QE
OS
Windows 11 + MacOS
@Baraban погледни ја мојата тема. Во принцип, со една реченица не си ни кажал доволно за да препорачаме нешто. Комбинација од добар фото принтер и скенер нема, има разумен компромис од нив, а од квалитетен фото принтер може да ти го препорачам овој, или овој. Компромис за домашно принтање фотографии е овој, или постариот модел, кој јас го купив. За скенер, не би знаел да препорачам.

Baraban

read-only
31 октомври 2012
38
5
@Baraban погледни ја мојата тема. Во принцип, со една реченица не си ни кажал доволно за да препорачаме нешто. Комбинација од добар фото принтер и скенер нема, има разумен компромис од нив, а од квалитетен фото принтер може да ти го препорачам овој, или овој. Компромис за домашно принтање фотографии е овој, или постариот модел, кој јас го купив. За скенер, не би знаел да препорачам.
Јас планирам да го користам за печатење на теемотрансфер хартија со сублимациони бои, за печатење на мачки, чаши и т.н.
Како си задоволен од твојот?

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
6.208
18.891
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech MX Master 4
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6
Monitor
Dell U2725QE
OS
Windows 11 + MacOS
Јас планирам да го користам за печатење на теемотрансфер хартија со сублимациони бои, за печатење на мачки, чаши и т.н.
Како си задоволен од твојот?

Јас сум супер задоволен, прајс/перформанс, ама ниеден од горенаведените не би ти бркал работа за тоа што го бараш ти, затоа беше битно да наведеш што бараш и за колку пари. Принтање на чаши, термотрансфер хартија и маИчки (пошто принтање на мачки би било малку сурово, нели...). Не би знаел да ти помогнам искрено.

Baraban

read-only
31 октомври 2012
38
5
Јас сум супер задоволен, прајс/перформанс, ама ниеден од горенаведените не би ти бркал работа за тоа што го бараш ти, затоа беше битно да наведеш што бараш и за колку пари. Принтање на чаши, термотрансфер хартија и маИчки (пошто принтање на мачки би било малку сурово, нели...). Не би знаел да ти помогнам искрено.
Значи мене ми треба да извади добар принт со добар квалитет на боја и после принтот го трансферира на маица, капа, пенкало со преса

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно