Јас планирам да го користам за печатење на теемотрансфер хартија со сублимациони бои, за печатење на мачки, чаши и т.н.@Baraban погледни ја мојата тема. Во принцип, со една реченица не си ни кажал доволно за да препорачаме нешто. Комбинација од добар фото принтер и скенер нема, има разумен компромис од нив, а од квалитетен фото принтер може да ти го препорачам овој, или овој. Компромис за домашно принтање фотографии е овој, или постариот модел, кој јас го купив. За скенер, не би знаел да препорачам.
Јас планирам да го користам за печатење на теемотрансфер хартија со сублимациони бои, за печатење на мачки, чаши и т.н.
Како си задоволен од твојот?
Значи мене ми треба да извади добар принт со добар квалитет на боја и после принтот го трансферира на маица, капа, пенкало со пресаЈас сум супер задоволен, прајс/перформанс, ама ниеден од горенаведените не би ти бркал работа за тоа што го бараш ти, затоа беше битно да наведеш што бараш и за колку пари. Принтање на чаши, термотрансфер хартија и маИчки (пошто принтање на мачки би било малку сурово, нели...). Не би знаел да ти помогнам искрено.