Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Помош со facebook

vlatko_s

read-only
9 февруари 2010
21
0
Некој ми ја сменил лозинката на facebook и сега немозам да се логирам,ако знае некој да ми каже како да си го вратам профилот!

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.882
3.809
Ресетирај ја лозинката ако сеуште не ти го смениле и имјелот.

vlatko_s

read-only
9 февруари 2010
21
0
Пробав повеке пати,не ми стигнува кодот за ресетирање на лозинката на меилот.

koki

hello world
3 март 2010
276
154
Па можеш да кажеш на админите на Фб дека ти е хакнат пасвордот...мопжеби ќе ти излезат во пресрет.:)

Barbi

read-only
1 мај 2012
1
0
Не мозам да се логирам на фб ми бара Resend code при регистрација првиот пат го внесов тој што ми бесе пратен сега не ми го прима стариот а нов не ми пракаат нов

vane44

Баниран/a
26 ноември 2010
1.419
809
Гевгелија
Може ли некој да каже што се случува со мојот профил на ф.б од синоќа ми излезе ова е не дава никако да се логирам
Screenshot - 17.05.jpg

Bozter

Баниран/a
24 октомври 2011
1.399
695
пробај верифицирај си го, ако неможеш , пријави го како хакнат или нешто слично.
Ако ни тоа небива , нов профил и готово :) (мислам дека веќе си го направил ова)

vane44

Баниран/a
26 ноември 2010
1.419
809
Гевгелија
Брат не сум јас ама баш ич по ф.б него така си го направив да не бидам назад со времето ама изгледа на некој му сметело тоа штом ми го избришал

Anunnaki

read-only
9 јули 2012
4
0
Ќе сака некој да ми помогне како да ги најдам админите за фејсбук за Македонија? Дури и за тоа се регистрирав на форумот, да побарам/понудам помош кога е потребна некаде, а сега мене ми е потребна. Се што ми треба е да ги известам дека САКАМ МОИТЕ 2 ПРОФИЛИ ДА МИ БИДАТ ВРАТЕНИ ТАМУ ИМАВ ПРИЈАТЕЛИ КОИ НЕМОЖАМ ДА ГИ ДОДАДАМ ОД НОВИОТ ФБ.
Ајде друштво, помагајте!
Facebook.png

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.783
33.891
roka.mk
админите за македонија?
Зарем за секоја држава имаат посебни админи?

Anunnaki

read-only
9 јули 2012
4
0
Штом го средиле на добар македонски јазик, треба да имаат, освен ако не се “измачиле“ само за преведување...штознам, можда некој знае, затоа прашав :)

kozlemk

read-only
12 мај 2012
11
0
Преводот е од македонските корисници и развивачи.

Нема регионален менаџер или пак регионална поддршка. Ама можеш да средиш со американската.

goch

hello world
21 октомври 2008
167
5
Skopje
Дечки, абе имам некој проблем со фејсбуков, од дома период го отвара период не го отвара. Ама поголемиот дел е тој вториот. :/
Иначе од работа кога и да пробам не ми прави проблем или од други компјутери, што значи има две опции:

1. Проблем со интернетот на "Близу"
2. Проблем со компјутерот (иако го форматирав специјално за таа работа ама пак ми прави проблем)-можеби некои апдејти го блокираат, незнам.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно