Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Flash player mi se gubi pri sekoj restart moram da go preinstaliram se obiduvav da odinstaliram pa da go istaliram ama pak e isto daj ako znae nekoj kako da go sredam bez format...
Пробај да инсталираш Chrome и отвори некоја flash страна и потоа рестирај ги компјутерот.
Дали имаш инсталирано некој програм како Deep Freeze или сличен?
Na Chrome flash player si raboti super normalno no na IE i na Mozila se gubi na sekoj restart a koga ke vlezes vo C:\Windows\System32\Macromed\Flash si kazuva deka instalacijata si postoi,i nemam instalirano programce kako Deep Freeze...
Најди го NPSWF32.dll кај го инсталирал (обично во патеката што ја пиша) и пикни му го во C:\Program Files\Mozilla\FireFox\plugins\ или кај и да му е инсталацијата. Моли, плачи, кукај, тепај, направи се Администратор (обично ова последново ќе помогне) за да го пикнеш таму ако не ти дава.
*едит : NPSWF32.dll на 32-битен оперативен систем. На 64-битен, можеби ќе се вика поинаку.