Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Playstation 5

InSides

lurker
21 февруари 2009
772
2.051
Прашај ги дали даваат фискална. :)

Неврзано со ова, има ли некој што купил од препродавачиве, односно "скалперите"? Би било многу интересно да видиме увозна декларација, дали навистина се увезени од Пан Европа.

Thunderous_One

hello world
22 декември 2020
55
67
Струмица
@InSides мислиш дека ги зимат од таму и право дирек скалперија?
Има ли некој да ми објасне како е тоа легално за фирма како Mobilex?
Немало PS5... има али каде одат и за колку...

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15
Не ми се верува да дадат гаранција освен ако е интернационална. Друго ми беше прашање што ќе прават тие што ги препродават од галерија им мине гаранцијата ноември да не мислат дека пак ќе и зњмат 800 е

InSides

lurker
21 февруари 2009
772
2.051
мислиш дека ги зимат од таму и право дирек скалперија?

Не мислам - се прашувам дали обвинувањата кои беа изложени во оваа тема имаат било каква реална основа или се на база на претпоставки.

Не ми се верува да дадат гаранција освен ако е интернационална.

Не гаранција - дали ќе дадат фискална.

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15
Не мислам - се прашувам дали обвинувањата кои беа изложени во оваа тема имаат било каква реална основа или се на база на претпоставки.

Другар тешко јас лично сум зимал телефон од ледиком зошто беше поевтин од другите. Кога прашав за фискална ми кажаа дека нема да биде таа цена т. е дека ќе биде поскапа ама ако сакаш.И мислам дека овие пс 5 се донесени од странство. Не ми се верува Галерија да ги шитнала сите на нив.Добив инфо дека пред скоро време имале 40 комада со игра кој што биле веќе резервирани...
Мислењето е автоматски споено:

Другар тешко јас лично сум зимал телефон од ледиком зошто беше поевтин од другите. Кога прашав за фискална ми кажаа дека нема да биде таа цена т. е дека ќе биде поскапа ама ако сакаш.И мислам дека овие пс 5 се донесени од странство. Не ми се верува Галерија да ги шитнала сите на нив.Добив инфо дека пред скоро време имале 40 комада со игра кој што биле веќе резервирани...

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
198
199
Тура у Галерија имало и сега - дали неделава или претходната, знам еден што зема со се телевизор. Проблемот е што никад нема да стигнеш на ред ако немаш врски - како и све у државава.

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15
Тура у Галерија имало и сега - дали неделава или претходната, знам еден што зема со се телевизор. Проблемот е што никад нема да стигнеш на ред ако немаш врски - како и све у државава.
Точно абе македонче

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
263
147
Сајтот не им е способен за масовна продажба, се покажа со втората тура. Ама можат барем за 10 да пуштат некоја лотарија, не само преку врски.

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
198
199
Сајтот не им е способен за масовна продажба, се покажа со втората тура. Ама можат барем за 10 да пуштат некоја лотарија, не само преку врски.
Убаво кажано, бар лотарија да дочекавме. Слушнав дека туриве биле по 30-40 комада, а се поклопува све со продажбата на ps5 игри и гејмпади во групиве по ФБ. На недела-две излетуе по некој. Само ме нервира што после искачаат од Галерија со коментари као не е точно, global shortage било, они сакале сите ние да имаме. ДОк дојде пратка, па распродажба унапред, им чуе за тебе.

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
263
147
Убаво кажано, бар лотарија да дочекавме. Слушнав дека туриве биле по 30-40 комада, а се поклопува све со продажбата на ps5 игри и гејмпади во групиве по ФБ. На недела-две излетуе по некој. Само ме нервира што после искачаат од Галерија со коментари као не е точно, global shortage било, они сакале сите ние да имаме. ДОк дојде пратка, па распродажба унапред, им чуе за тебе.
За втората тура имаше преку 2000 запишани на newsletter само, којзнае колку по телефон што прашувале и продавница. Сајтот беше готов за буквално 30 секунди до 1 минута, се направи калакурница. Другар ми некако успеа да нарача, ама не можеше да дознае ништо до следниот ден, пошто исклучија телефони. По менаџабл им е преку веза, кога веќе луѓе се "тепаат", ама ете треба да учинат нешто и за луѓето што не се лакташи.

lazarovski

read-only
18 јуни 2019
4
2
За гаранција, ги праша еден пријател, и му рекле - Ние ќе ти дадеме гаранција, ваљда од Сони се обучени они :ROFLMAO::ROFLMAO: Инаку на админот на галерија му пукна филмот и еве што напиша " локалните мобилари не купуваат од кај нас, тие што се купени од таму не се наменети за европски пазар и не подлежат под гаранција кај нас. За жал, недостатокот на PS5 е глобален, да зависеше од нас, ние до сега ќе испорачавме конзоли на сите наши клиенти. Гледаме дека на вас не ви е проблем на секоја наша објава да коментирате па еве повторно да ви одговориме и ние "

mitakc

read-only
20 декември 2017
22
22
Со врски до PS5???? Абе поарно не лути се човече ќе играм.

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Со врски до PS5???? Абе поарно не лути се човече ќе играм.
Можеш и домино да играш и на свадби околу маса, ама ПС5 ќе се продава со врски уште долго. Исто ко графичките карти.

crcic

lurker
2 април 2014
621
389
сега веке педери не си тие што не викаат во кафана туку оние што не кажуваат дека во галерија ке има нова пратка од PS5

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
сега веке педери не си тие што не викаат во кафана туку оние што не кажуваат дека во галерија ке има нова пратка од PS5
Се очекува нова пратка во јуни и ги викале луѓето според список на пријавување. Барем тоа е им е објаснувањето

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.600
6.879
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home

Mr.47

hello world
13 февруари 2018
207
150
Само оној кој купил за реалната и вистинска цена, се снашол. Секој друг е изгорен. :)
Поради тоа, се надевам дека си се снашол!

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно