мислиш дека ги зимат од таму и право дирек скалперија?
Не ми се верува да дадат гаранција освен ако е интернационална.
Другар тешко јас лично сум зимал телефон од ледиком зошто беше поевтин од другите. Кога прашав за фискална ми кажаа дека нема да биде таа цена т. е дека ќе биде поскапа ама ако сакаш.И мислам дека овие пс 5 се донесени од странство. Не ми се верува Галерија да ги шитнала сите на нив.Добив инфо дека пред скоро време имале 40 комада со игра кој што биле веќе резервирани...Не мислам - се прашувам дали обвинувањата кои беа изложени во оваа тема имаат било каква реална основа или се на база на претпоставки.
Не гаранција - дали ќе дадат фискална.
Другар тешко јас лично сум зимал телефон од ледиком зошто беше поевтин од другите. Кога прашав за фискална ми кажаа дека нема да биде таа цена т. е дека ќе биде поскапа ама ако сакаш.И мислам дека овие пс 5 се донесени од странство. Не ми се верува Галерија да ги шитнала сите на нив.Добив инфо дека пред скоро време имале 40 комада со игра кој што биле веќе резервирани...Не мислам - се прашувам дали обвинувањата кои беа изложени во оваа тема имаат било каква реална основа или се на база на претпоставки.
Не гаранција - дали ќе дадат фискална.
Точно абе македончеТура у Галерија имало и сега - дали неделава или претходната, знам еден што зема со се телевизор. Проблемот е што никад нема да стигнеш на ред ако немаш врски - како и све у државава.
Сајтот не им е способен за масовна продажба, се покажа со втората тура. Ама можат барем за 10 да пуштат некоја лотарија, не само преку врски.Тура у Галерија имало и сега - дали неделава или претходната, знам еден што зема со се телевизор. Проблемот е што никад нема да стигнеш на ред ако немаш врски - како и све у државава.
Убаво кажано, бар лотарија да дочекавме. Слушнав дека туриве биле по 30-40 комада, а се поклопува све со продажбата на ps5 игри и гејмпади во групиве по ФБ. На недела-две излетуе по некој. Само ме нервира што после искачаат од Галерија со коментари као не е точно, global shortage било, они сакале сите ние да имаме. ДОк дојде пратка, па распродажба унапред, им чуе за тебе.Сајтот не им е способен за масовна продажба, се покажа со втората тура. Ама можат барем за 10 да пуштат некоја лотарија, не само преку врски.
За втората тура имаше преку 2000 запишани на newsletter само, којзнае колку по телефон што прашувале и продавница. Сајтот беше готов за буквално 30 секунди до 1 минута, се направи калакурница. Другар ми некако успеа да нарача, ама не можеше да дознае ништо до следниот ден, пошто исклучија телефони. По менаџабл им е преку веза, кога веќе луѓе се "тепаат", ама ете треба да учинат нешто и за луѓето што не се лакташи.Убаво кажано, бар лотарија да дочекавме. Слушнав дека туриве биле по 30-40 комада, а се поклопува све со продажбата на ps5 игри и гејмпади во групиве по ФБ. На недела-две излетуе по некој. Само ме нервира што после искачаат од Галерија со коментари као не е точно, global shortage било, они сакале сите ние да имаме. ДОк дојде пратка, па распродажба унапред, им чуе за тебе.
Можеш и домино да играш и на свадби околу маса, ама ПС5 ќе се продава со врски уште долго. Исто ко графичките карти.Со врски до PS5???? Абе поарно не лути се човече ќе играм.
Се очекува нова пратка во јуни и ги викале луѓето според список на пријавување. Барем тоа е им е објаснувањетосега веке педери не си тие што не викаат во кафана туку оние што не кажуваат дека во галерија ке има нова пратка од PS5
Можеш и домино да играш и на свадби околу маса, ама ПС5 ќе се продава со врски уште долго. Исто ко графичките карти.
A каде е поинаку?Во протекторатов и не очекувам друго.
Протекторат, тоа е зборот.Во протекторатов и не очекувам друго.
Чекајки ја галерија си се снајдов!! Поскоро и до вас дечки
А шо е со нас шо ни го дале на поклон??Само оној кој купил за реалната и вистинска цена, се снашол. Секој друг е изгорен.![]()
А шо е со нас шо ни го дале на поклон??
Нас врапче, другите ној ги усрал.Вие сте избраните, вас врапче ве искакало.![]()
![]()
А шо е со нас шо ни го дале на поклон??