Мех изолирани случаи. Да не генерализираме.
Нема да ти ги вратат на картичката, во PayPal баланс треба да ги имаш мислам. Ај провери на PayPal-от дали се таму.Не ги вратија парите од верификацијата што ги земаа.
Visa electron ти е картичката со чип? Со оваа споменатава би требало да можеПреку комерцијална неможе :S
Колку наплатува за верифициранје со македонски акаунт?
Нема опција за ставање пари.
Ај ке ти одговорам јас нема потреба да ставаш пари директно ти повлекува од картичката,а ако немаш пари на нејзе ке си ставиш и ке си порачуваш,сега јасно ти е?
Ај јас да прашам никогаш не сум работел со PayPal,како да ставам пари од картичката на PayPal acountot,за да не пушува 0 ?Ај ке ти одговорам јас нема потреба да ставаш пари директно ти повлекува од картичката,а ако немаш пари на нејзе ке си ставиш и ке си порачуваш,сега јасно ти е?
Имам 44 денари останато на картицата, а на профилот пишува 0.
Ај јас да прашам никогаш не сум работел со PayPal,како да ставам пари од картичката на PayPal acountot,за да не пушува 0 ?
па ке си ставиш утре пари на картичка повеке и ке си порачаш вака имаш само 1 долар сто ке порачаш со него ништо.
Имам 44 денари останато на картицата, а на профилот пишува 0.
Нормално дека со 1 долар ништо, ама зошто ни тој 1 не го пишува?
Нормално дека со 1 долар ништо, ама зошто ни тој 1 не го пишува?
Кај да го пусува тој еден долар на пајпал да го писува а ти го имаш на картичка,друже на пајпал ти покажува само колку пари имаш на пајпал а на картичка тука не ти покажува а не ни смее да покажува колку имаш на сметка ти пари во ванка.