moongose
poweruser
- 19 јули 2013
- 4.426
- 5.585
rutracker.orgПрепорачајте тракер каде што има платени курсеви од Udemy.
Некој да не има Invite за IPT?
Каде да барам торенти од емисии што биле давани на Discovery, National Geography...?
Кокрето ги барам Mythbasters првите 3 сезони и Mighty Car Mods.
- Pirate bay, слабо
- Iso hunt, слабо
- rutracker, слабо
Ај пробај пиши MythbUsters![]()
Каде да барам торенти од емисии што биле давани на Discovery, National Geography...?
- Pirate bay, слабо
- Iso hunt, слабо
- rutracker, слабо
- Pirate bay, слабо
- Iso hunt, слабо
- rutracker, слабо
Ако не грешам, првите 5 сезони на Митхбустерс се на Нетфликс поставени. Секако тоа не е бесплатно, но е по сигурно од било какви торент тракери, посебно во ова време кога масовно исчезнуваат торент тракерите. Рип Nyaa.se. Сега секој си има свој буџет со кој оперира, и стандардот варира од земја до земја, но по мене се исплаќа претплатата за вакви стари серии кои немаат сидери. Сега скоро сакав да ја гледам 5тата сезона на 24, се утепав барајќи доволно сидери, но неможев да најдам. #poormanlifeКаде да барам торенти од емисии што биле давани на Discovery, National Geography...?
- Pirate bay, слабо
- Iso hunt, слабо
- rutracker, слабо
Само фрилич торенти, нови.@moongose @kirev или било кој друг
Пошто заглавив на IPTorrents со ратио, единствена опција ми остана да купам малку ратио со бонус поените (880) што ги имам.
Која е вашата препорака за да почнам да билдам ратио. Кој филм, pron, музика да симнам за да го оставам на seed? Ако може и конкретен пример.
tnx
@moongose @kirev или било кој друг
Пошто заглавив на IPTorrents со ратио, единствена опција ми остана да купам малку ратио со бонус поените (880) што ги имам.
Која е вашата препорака за да почнам да билдам ратио. Кој филм, pron, музика да симнам за да го оставам на seed? Ако може и конкретен пример.
tnx
Малку попрецизно?Seedbox
Да си купиш seedbox.Малку попрецизно?
Има и други бенефити, не е само тоа, но мислам дека голем број луѓе немаат вистинска потреба.Ma ќе сидам порњава, а пари од мене за seedbox нема да добијат
Со фрилич за сега одлично иде пошто имам симетричен интермец
tnx
Нема правило. Најголем сооднос имам на комплетни сезони од серии. Ама тоа не е преку ноќ. Ако немаш некое предупредување врзано со време, најдобро е да собираш бонус поени. Мислам дека до максимум 20 торенти даваат бонус. Ако немаш доволно нивни торенти, симни некои мали, да ти собираат бонус. Има едно чудо книги или фонтови што се по неколку десетици килобајти.Пошто заглавив на IPTorrents со ратио, единствена опција ми остана да купам малку ратио со бонус поените (880) што ги имам.
tnx
Еве еден пример!Ене, имаш пред пола саат некој Naughty America pack