Па претпоставувам повеќето го прават тоа.Сакаш да кажеш дека сите го користат гага и никој не продолжува после тоа?![]()
Јас вчера кога ви пишав ги деактивирав четирите, и сега кога ги проверувам во пакети не ги дава како активирани.
Па претпоставувам повеќето го прават тоа.Сакаш да кажеш дека сите го користат гага и никој не продолжува после тоа?![]()
Сите освен Глеј беа деактивирани иако вчера ги деактивирав сите еден по еден. Ова требаше вднаш да се деактивира после кликање, евентуано некој саат да помине. Среќа што со време почнав со деактивација и препорака е сите да ги деактивираат денес пакетите да не чекаат последен ден т.е утре.Па претпоставувам повеќето го прават тоа.
Јас вчера кога ви пишав ги деактивирав четирите, и сега кога ги проверувам во пакети не ги дава како активирани.
Јас користам, ја имам уште со старите магента пакети и си продолжив да ја користам веќе скоро една година на новиот пакетКористи некој дополнителна СИМ за споделување интернет со новава Магента?
На 122 не ни знаат што ги прашувам.
Моментално имам 2 броја во М тарифа и за нив имам земено уште 2 СИМ картички кои ги користам за интернет за андроид уреди во автомобил
Види информации на ТЦЛот каков сигнал добива.Како сте задоволни со квалитетот на сликата со новите уреди (android box)? Никако не можам да си подесам да добијам чиста слика....
Не гледам многу ТВ, али еве за ракометов конкретно кога е главната камера сликата е како да е 480p, кога одат по крупни кадри (од поблиску) или slow motion што ги даваат е по чиста и оштра. Се друго е како замачкано, не јасно едноставно со многу слаба резолуција.
Имам TCL 55" C805
Дали има нешто што треба да се подеси на самиот бокс или? Дали и друг се соочил со ваков проблем?
Ги контактирав телеком, они биди на линија сеа ќе ресетираме сеа ова сеа она ама нема никакво подобрување.
Прашувам за актуелната понуда што е од пред Нова Година. Со стариот пакет и мене ми работи, сега имаат некои измени.Јас користам, ја имам уште со старите магента пакети и си продолжив да ја користам веќе скоро една година на новиот пакет
Јас имам и на новава Магента,си функционираат на двете тарифи двете дополнителни сим картици. Нема никаква промена. А какви измени имаат? Ти кажаа во салон или имаат на сајт објавено?Прашувам за актуелната понуда што е од пред Нова Година. Со стариот пакет и мене ми работи, сега имаат некои измени.
Бев денеска во еден Партнер Салон на Телеком за да видам нови услови и цени.Јас имам и на новава Магента,си функционираат на двете тарифи двете дополнителни сим картици. Нема никаква промена. А какви измени имаат? Ти кажаа во салон или имаат на сајт објавено?
Оди во салон кај нив, на контакт центар на 122 ми потврдија дека се искључени хбо и глеј преку апликација, а во салон прееска ги покажа како активни немаше ни процес на деактивација.Мене изгледа уште ми е активен Глеј пакетот а секој ден го деактивирам, ќе ми го начукаат изгледа…
Погледнете го атачментот 145872
Јас ги користам, двете се активни. Ако ти кажат за некоја промена пиши да знаеме.Бев денеска во еден Партнер Салон на Телеком за да видам нови услови и цени.
Случајно ги прашав и за ова и ми кажаа дека нема да може да ги користам СИМ картичките што ги имам за интернет.
Утре планирам да одам во нивни салон за точна информација.
Пакетот што го имам јас се води како Магента 2024, обновен договор во март месец....Прашувам за актуелната понуда што е од пред Нова Година. Со стариот пакет и мене ми работи, сега имаат некои измени.
Истото и кај мене беше цел ден пробував од аппот не успеав. На крај од макс тв рисиверот го деактивирав одма пројде.Мене изгледа уште ми е активен Глеј пакетот а секој ден го деактивирам, ќе ми го начукаат изгледа…
Погледнете го атачментот 145872
Со глеј имав исто мака 2 дена. Пробано од апликација и од тв не работеше. Ама изгледа битно е еднаш да се кликне за деактивација на било кој уред.Истото и кај мене беше цел ден пробував од аппот не успеав. На крај од макс тв рисиверот го деактивирав одма пројде.
И некни направив така па пак стои активен, сега пак пробувам па ќе видам, ќе известамИстото и кај мене беше цел ден пробував од аппот не успеав. На крај од макс тв рисиверот го деактивирав одма пројде.
Ептен! Го рестартирав и модемот и боксот и пак стои активен. Утре во телеком идам таму да деактивираатМногу п*едерски од телеком. Човек ќе притисне Деактивирај и ќе мисли дека е деактивирано а тоа си работи, не сите проверуваат после дали е успешно.
Денес гледав во UHD на некој самсунг 55. СТАКЛО.Како сте задоволни со квалитетот на сликата со новите уреди (android box)? Никако не можам да си подесам да добијам чиста слика....
Не гледам многу ТВ, али еве за ракометов конкретно кога е главната камера сликата е како да е 480p, кога одат по крупни кадри (од поблиску) или slow motion што ги даваат е по чиста и оштра. Се друго е како замачкано, не јасно едноставно со многу слаба резолуција.
Имам TCL 55" C805
Дали има нешто што треба да се подеси на самиот бокс или? Дали и друг се соочил со ваков проблем?
Ги контактирав телеком, они биди на линија сеа ќе ресетираме сеа ова сеа она ама нема никакво подобрување.
Не.Дали Телеком нудат Магента пакети само си интернет и мобилен без телевизија?
Вели дека е 3840x2160@50HzВиди информации на ТЦЛот каков сигнал добива.
Прашав денеска, може само во М тарифа. Во Л и ХЛ неможе.Оди во салон кај нив, на контакт центар на 122 ми потврдија дека се искључени хбо и глеј преку апликација, а во салон прееска ги покажа како активни немаше ни процес на деактивација.
Мислењето е автоматски споено:
Јас ги користам, двете се активни. Ако ти кажат за некоја промена пиши да знаеме.
Можиш да обновиш договор на постоечкиот договор со истите услуги, т.е. можеш истите тарифи да ги користиш и Max Tv ако имаш или да го оставиш договорот на неопределено.Како е сега по ново. Се добива ли нешто плус ако обновиш договор преку агент?
Јас треба да обновувам магента.
Ако има некој што знае агент нека пиши
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Да, ама прашањето ми беше дали преку агент ако обновиш договор се добива попуст на претплата или нешто друго. Порано знам дека даваа агентите различно и поповолно отколку во салон.Можиш да обновиш договор на постоечкиот договор со истите услуги, т.е. можеш истите тарифи да ги користиш и Max Tv ако имаш или да го оставиш договорот на неопределено.
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден