Незнам што точно ти згрешив, како и да е ти се извинувам не било со намера.Што се случува како прво не ми ни потенцираше да ја резервирам меморијата, како второ не беше првиот што појави интерес за меморијата, како трето меморијата не е огласена само тука неможам да си изгубам сигурен купец затоа што ти си ми рекол дај број.Можеше само да кажеш друже чувај ја ке поминам утре задутре ќе ја земам, вака не си у право да знаеш,не те ни знам не те ни познавам на крај памет да те зезнам, како и да е ти се извинувам не сум имал лоша намера, да си здрав и жив поздрав.Негативно мислење за aleksandardespotovikj. Му побарав контакт телефон да го побарам да ја купам меморијата, во мегувреме ја продал. Несигурен член, избегнувајте купување од него.
Значи чим му барам да ми даде број да му се јавам, значи ја купувам незнам што тука не е јасно. Како и да е не ми беше ништо битно рам меморијата, него самиот чин на однесување ме изреволтира и морав да споделам тука.
Јас се осетив изиграно, и сакав да го споделам тоа. Како и да е премногу отидовме офф топик и мислам дека е доволно.
Исто и јас имам имано лошо искуство со карго експрес охрид, пуштив пратка за СК со исплата некоја си и замисли после 3-4 дена појдов да си ги барам парите пошто не ми се јавија и ми вика "незнам јас налог не гледам и додека не видам неможам да ти дадам тебе пари" Добро му викам, кога ти ке имаш налог "Незнам ми вика, дојди задутре и воедно се јави на тел и праша да не колегата го има налогот кај него заборавено и никому ништо и чекав едно 10 дена додека да ме исплатат.А глопко после 2 дена макс ме исплатувал, Брза пратка! Од промет утредента по самото подигнување на пратката ме исплатил зошто знае дека пратката е веке подигната и платена и не му бегаат парите.Најмногу ме изреволтира муабетот "Пари не давам додека не видам налог" Па што ми е мене гајле тоа?Ти мене кажими кога јас ке си ги добијам парите ,за ден, два ,три се знае тоа.Денес оди СК ја предава пратката, утре се врака ОХрид со налозите.Така да од тогаш ги одбегавам Карго експрес, ама не е проблем фирмата, проблем е некој од вработените што се понашаат така ама тоа ја уништува довербата во самата фирма.Негативно искуство со Карго-Експрес Охрид( а и не само Охрид, туку и Битола и Струга. Тежок идиотизам и непрофесионалност ). Па кои лажови бре човече... Па нема поаљкаво нешто. Знам дека не е член и дека не би требало да пишувам за тоа овде, но поради тоа што е еден од најголемите испорачувачи на стока низ државава и голем број членови тргуваат можеби преку нив, би им препорачал да си најдат алтернатива ( не планирам да правам реклама некому ). И тоа негативни искуства сум имал со КЕ неколку пати досега бидејќи често испраќам и примам пратки. Ужас. Заобиколете, најдете друго решение.
Проблеми од типот лажење дека не е пристигната пратка, дека се јавиле каде што треба, не доставување на адреса, доцнење со средствата за подигнување...едне тон глупости имаат напревено досега.
А сте пробале преку Пошта?
Стваρно бе! Пρеκу пошта κаκо е?
Епа кога не ма оф-топик теми, така е.Момци, темава е за негативни искуства со членови од форумов, не за Глобко.
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
VGA MSI RTX 5050 GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI, 3xDP, G5050-8GC (V538-001R)
18.450,00 ден
Бесплатна достава
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020297-EU
10.710,00 ден