DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.950
- 8.448
Кај го најде 7.4 или тоа само за р3?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Кај го најде 7.4 или тоа само за р3?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Има ако се отклучи bootloader-от, ќе се апдејтира сам, тој е на официјална верзија.
Sent from Mi 5 ќутук црн
Пушти ми слики на ПП да видам..Дали има некој искуство со пожолтување на екранот на Redmi 3, се познава жолто при бела позадина на тема позадина не се забележува а на посветли бои вади некои други нијанси, во горлинот лев дел од екранот во должина од околу 1/1.5cm и ширина околу 0.5cm. Почна постепено и мислам дека се проширува се повеќе и повеќе до овде стасав за некои 2-3 недели. Вечер или утре ќе наместам слики да видите... (немам друг мобилен на лагер моментално за да сликам).
Нема тема, тука е пишувано. Добијаш бокс за ан-боксинг, кажи кога си спремен ќе го пратам комбето да го донесеНе знам дали има некоја тема за Ми Макс или е напишано тука но телефонот е страшен.
http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&path=197&product_id=336
![]()
Имав прилика да се видиме очи во очи и јас останав запрепастен. Големина на таблет а сепак нафатлив на рака. Неверојатно тенок со метален филинг. Лепотан. Ептен остава впечаток бидејќи се разликува од се друго што грото од нас сме виделе како телефон.
![]()
![]()
Оној на средина во погорната слика е лепотанот. Се околу него е минијатура.h:
За цената е неверојатна зделка за секој кој сака да ја запрепасти околината.
Имам намера да ги замолам хај комуникации за еден анбоксинг да направиме но пред се треба да најдам време. Како и да е ова е прв пат да ми се појави интерес за телефон после многу долго време зашто се од буџет до флегшипови ми е едно те исто.
Нема тема, тука е пишувано. Добијаш бокс за ан-боксинг, кажи кога си спремен ќе го пратам комбето да го донесе![]()
Sent from Mi 5
Има да, а како се стартува незнам искрено. Ако дојде нешто да зеза така, еден fastboot ром и све се решаваНе сум знаел, а може и некој од вас незнаел, дека има сафе моде на андроидиве. Дознав случајно после некаков случаен ресет на тф у џеп, го вадам и глеам се ресетира у сафе моде. Како? Појма неам, барам по интернет, ама тие комбинации шо ги најдов не упалија. Како се влегува у сафе моде на МИУИ и за што би била намената на сафе модот?
Ок, реално мислење по мене. Само што миуи е така намерно направен, the best of two worlds. Ќе се навикнеш, после тешко без негоПред два дена инсталирав глобална верзија 7.3.5.0 на Редми Ноте 3(sd650)предходно имав кинески ром:crazy: и за два/три дена тестирање на телефонов сум задоволен.
Мора да се пофали батеријата(трае дупло повеке од РН2),дизајнот,софтверски - mi account(сигурност и заштита на телфонот/податоците).
Негативни страни се камерата(на слаба осветленост сликите се лоши/на добро светло вади ок слики),софтверски дизајнот miui е недефиниран како да сака да биде и iOS и андроид...
8/10
Имам прашање. Дали ако сменам картица на u-sim од Вип ќе можам на мојот редми 2 прајм да имам 4Г ? Пошто гледав дека ги нема сите 4Г бандој овај телефонот.
Епа и мојот има колку шо прочитав , но има LTE на 1800МХз и 2300мхз мојот.RN3P треба да работи на сите мрежи 4G, бидејќи има Snapdragon модем.
Qualcomm користат медиатек модеми ?Твојот има медиатек модем. Вип користи 1800 и 800 за лте, немаш гајле.
Не, мислеше тој РН 3 го има..Qualcomm користат медиатек модеми ?
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден