Катастрофа,особено ако си на телекабел не се баш компитабилни со тој оператор
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
LOL. Ако го прочита тоа Avid одма ќе го стави во потпис како цитат на годината.Како тоа рутерот не е компатибилен со операторот?
Како тоа рутерот не е компатибилен со операторот?
Да не си грешка?Операторот не сака да работи со Tenda, обично предложуваат било кој друг бренд, и јас би сакал да знам поради која причина.
Кој модел од Тенда користиш и дали си задоволна од него?Да не си грешка?
Еве јас сум на телекабел со Тенда рутер, ниту ми рекле да не го користам, ниту имало проблеми
Да не си грешка?
Еве јас сум на телекабел со Тенда рутер, ниту ми рекле да не го користам, ниту имало проблеми
Што е тоа што Тенда ти го привлече вниманието!?Ве молам споделете ваши лични искуства со рутери од Тенда модели AC.
Затоа прашувамШто е тоа што Тенда ти го привлече вниманието!?
По катастрофа од Tenda нема, подобро оди со TP Link, помалце главоболки ке имаш.
Tenda си има проблеми со некој фирмвери, односно прави проблем со отварање на web страни. Последен случај (но не и прв) ми беше пред неколку дена, корисник пријавува проблем дека нема интернет, односно отварало само facebook и youtube, оди екипа кај него, директ на кабел нема проблем, се си функционира, преку рутер ништо не отвара освен наведените страни, после upgrade на рутерот се си се вратило во нормала... до денеска( од денес корисникот повторно го има истиот проблем).
Ете дај му предлог,не зборам напамет кажувам како што е 4 рутери тенда ми сменија анхоч за на крај да испадне дека телекабел и баш не ги сака тендаLOL. Ако го прочита тоа Avid одма ќе го стави во потпис како цитат на годината.![]()
Името не сакам да им го слушнам а па не да го купам.Затоа прашувам
Не е до Телекабел, проблемот е кај тенда.а на крај да испадне дека телекабел и баш не ги сака тенда
Не ме сфаќај погрешно, само смешно ми дојде не сфаќам како тоа не биле компатибилни...Ете дај му предлог,не зборам напамет кажувам како што е 4 рутери тенда ми сменија анхоч за на крај да испадне дека телекабел и баш не ги сака тенда
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Како не може да повлече сигнал од прва??? Рутер не работи како хидрофор да надрука притисок и да повлече вода.
Основи на мрежа треба да се прочота малце...монтер и администратор е малку различно.