Centurion
hello world
- 8 август 2010
- 82
- 84
D802 е интернaциoнaлен мoделОд која земја е моделот?
D802 е интернaциoнaлен мoделОд која земја е моделот?
И мојот е D802 ама КиргистанD802 е интернaциoнaлен мoдел
А дали вака се гледа и за лолипоп.И што да правам да одам ли апдејт или да не чепкам?Ќе го добиеш последниот firmware update, не е ова лолипоп.
Оди со flashtool. Имаш на xdaА дали вака се гледа и за лолипоп.И што да правам да одам ли апдејт или да не чепкам?
ова мене ме прашуваш или4.4.2 или 4.4.4
Ако имаш рут, кастом рикавери и слични ствари не иди. Ако не си пипал ништо можеш да следиш инструкции. Да знаеш дека нема никаква разлика да приметиш помеѓу тие две верзии, некои ситници се средени само.А дали вака се гледа и за лолипоп.И што да правам да одам ли апдејт или да не чепкам?
Немам ништо такво чепкано.Ако имаш рут, кастом рикавери и слични ствари не иди. Ако не си пипал ништо можеш да следиш инструкции. Да знаеш дека нема никаква разлика да приметиш помеѓу тие две верзии, некои ситници се средени само.
Ако не ти е тешко,провери со imei на страната од лг кој kdz ти го дава и кажими,сакам да проверам нешто.
Ова е последниот од КК 20h,можиш да апдејтираш ако сакаш,нема некој промени,за брзо ке добиеш апдате за лолипоп.Еве кај мене што јавува кога одам на апдејт.
Дали да одам ок и што ќе добијам со ова
![]()
4.4.2 е нема 4.4.4 за г24.4.2 или 4.4.4
Преку што почна да правиш апдејт? Читна ли малце на гугл или xda пред да го почнеш процесот? Можеш ли да го вклучиш телефонот или не?Дополнето.Заглави ова скрос,што му е сега поима немам
Застана на ова и сега поим немам како да го оправам![]()
Добро бе до сега ве немаше.Ал се откочи работава се појави :supershock:.Се шалам.Апдејт преку PC Suite.Преку што почна да правиш апдејт? Читна ли малце на гугл или xda пред да го почнеш процесот? Можеш ли да го вклучиш телефонот или не?
Добро бе до сега ве немаше.Ал се откочи работава се појави :supershock:.Се шалам.Апдејт преку PC Suite.
Ми закочи некаде на 15 Проценти и се закочи.Несакаше и еве предмалку со ставање и вадење на кабел проработе некако.Му дадов restore upgrade errors.Само што се упали.
Поука (да му ибам матер) не го фаќам веќе
Tуку што значи ова Rooted.Дали ми е можда рутиран телефонов??Како да го проверам тоа.Се разбира ако е некоја кратка постапка
Пред тоа инсталирај SuperSU од исто место и стартувај гоСимни си Root Checker од Play Store.
TWRP не отвара.@viksa86 само ако може малку повеќе информации, што флешнал, има ли другарчето знаење од рут/флеш и слично?
Ризична операција е враќање од лолипоп на киткет, партициите се изменети. Сликата на екранот што си го поставил ја има и кога влегуваш во рикавери мод со volume down + power. Кај мене моментално кога би стиснал power ќе си влезе во TWRP custom recovery. Имам и горе пишувано, телефонов е мнооогу тешко да го брикнеш целосно, ако може да влезе во download mode ќе може да го среди.
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден