Такви се другар г2 скоро сите некој ден ке го имаат тој проблем![]()
Прoмижaв некaкo нa мaнaвa зoштo не се издржвaше пoеќе![]()
4000 ден беше рaзликa oд нoв 16ГБ, се мислев мнoгу aмa бидејќи бaрaв дoстa време 32 ми дoјде преку тaквoтo и тo земaв, инaку сегa ми сметa пoмaлку негo кoгa гo видoв првиoт пaт, се нaвикнувaш и пoсле не гo тaнгирaш, прoблемoт е aкo пoчне дa се шири тaa флекa, бaшкa и фaќa вo делoт кaдештo излaгaaт мнoгу бaрoви и не се приметувa тoлку мнoгу пoлoшo е дa беше нa среде или пoдoле ...мaлку си се тешaмЈас никад не би купил телефон со ваква мана...
За 50 евра повеќе си можел да си купиш ганц нов кутија со гаранција...

Такви се другар г2 скоро сите некој ден ке го имаат тој проблем
Дај отвори тема ваква за н523 членови го имат телефонов на форумов, а само кај 1 го има тој проблем. Знам уште 2/3 во живо кои го имаат, и тој проблем не е присутен, не тролај.
23 членови го имат телефонов на форумов, а само кај 1 го има тој проблем. Знам уште 2/3 во живо кои го имаат, и тој проблем не е присутен, не тролај.
Такви се другар г2 скоро сите некој ден ке го имаат тој проблем
Искрено кажано јас не би го купил па и за 100 евра да ми го продадат.Јас никад не би купил телефон со ваква мана...
За 50 евра повеќе си можел да си купиш ганц нов кутија со гаранција...
И јас ,да не го разочараме членот али има можност да му се рашири тоа и поебе повеќе...Искрено кажано јас не би го купил па и за 100 евра да ми го продадат.
Ако де. Ако има CloudyG3 или OptimusG3 за Лолипоп, нема секирацијаКако што прочитав L за LG G2 дури после март месец.
Ок, идам да гледам видеа на Yоutube, а ти во меѓу време, искочи малце во реалноста, пошто нели повеќе ја преферираш , што ќе се замараш со виртуелни чатови и слично
Доста ти беше тролање.
Don't mess with the people in chargeИ што постигна ти сега ?

Oд сaмиoт tapatalk тaкa ги дaвaАј некој да ми објасни што е финатата со emoji итн, имам некоја фрка со Хром па не ги гледал смајлињата, или некоја нова интернет финта е?
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден