Ја почнав Horizon Zero Dawn,доста интересна игра![]()
на 1070 на ултра све,си везеCries in 1060 optimization![]()
и јас имам проблеми со неа многу,небитно дали ултра или лоу,си паѓа фпс до 45Cries in 1060 optimization![]()
Погледнете го атачментот 90228
Ја играл некој? Многу детски изгледа не очекував да излезе во топ 5 на стим.
Како работи инфлуенсерскиов свет на Twitch и YouTube, е нешто неверојатно. Која игра ќе ја уклучат поголемиве стримери (Dr. Disrespect, Shroud, PewDiePie, Ninja итн.) одма плејербазата крева.
Бесплатна беше на Плејстејшн затоа се игра толку.Како работи инфлуенсерскиов свет на Twitch и YouTube, е нешто неверојатно. Која игра ќе ја уклучат поголемиве стримери (Dr. Disrespect, Shroud, PewDiePie, Ninja итн.) одма плејербазата крева.
Играта е забавна, но дека вреди 20 евра, и дека би ја играл повеќе од 20тина сати тоа тешко, и тоа правиме муабет со пријатели, соло ваква игра не доаѓа во предвид.
На виртуелка сине?Дечки, ми се игра Bugs Bunny & Taz - Time busters ми се плаче дури.
Ни едно ISO/MDS фајл не работат на win 10. Wacky Races успеав да ја најдам кракната, средена ама оваа не можам.
Некој да не ја има некаде? Частам кафе/anything коа ќе дојдам у Скопје.
Некој да не ја има некаде? Частам кафе/anything коа ќе дојдам у Скопје.
Првиот дел беше стварно добар, многу ми се свиѓаше. А двојкава, ако е 50% од трејлеров, во поглед на квалите, па и графика (сега со Quixel и Unreal Engine 5 next level ке биде графиката) ке биде уште подобра. Трејлеров за вториов дел им е предобарКој друг е изгорен за продолжението? Кецот ми беше игра на годинатта кога излезе. 10/10 од графика, гејмплеј, приказна, sound design, кревање на свест за важни социјални теми, итн. Инаку новата ќе биде изградена врз Unreal Engine 5.
View: https://www.youtube.com/watch?v=2TR0gaG01do&ab_channel=IGN
View: https://www.youtube.com/watch?v=qC5KtatMcUw&ab_channel=UnrealEngine
што е поентата со играта? 5v5 борба со скилови магии и чуда?^
Мене ми беше тешка, па ја оставив за некои други времиња. Визуелно е супер а и концептот е интересен.