Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Кој модел на мобилен/смартфон користите?

Tomekk

hello world
4 декември 2009
174
212
gsmarena_015.jpg

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_g502-2350.php
Моментално SE G502.

linux4me

read-only
23 февруари 2010
9
0
daleko od falba noob zboram za lugeto sto sakaat da frlat malku poveke pari neka go istrazat ....nexus one ...moe licno mislenje je deka e top za sitni pari
e sea ako se ima poveke od 1000 dolara za telfon ima i drugi opcii ))

viksa

hello world
8 февруари 2009
86
1
Sto se odnesuva do kamerata ima i telefoni so 12 megapikseli kamera no ako ne se dobri lekite, optickite delovi, razvodnata mok na kamerata, koloritnosta i sto uste ne, solidna 3 mp kamera moze da bide podobra. ;) Jas licno imam nokia 6220 classic i ne sum bas zadovolen od kvalitetot na izrabotkata no sto se odnesuva do cenata i funkciite koi gi nudi za tie pari tesko deka postoi podobar.

AlexM

lurker
14 јануари 2009
994
587
City of Consuls
AlexM's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-4570 Processor
Motherboard
Gigabyte H81M-DS2
Storage
Samsung 850 EVO 250GB
PSU
Elite 600W - V3 | Cooler Master
RAM
Kingston HyperX FURY 8GB Kit (2x4GB) 1600MHz
Video card
XFX AMD Radeon™ RX 580 GTS Black Edition 8GB
Case
DEEPCOOL TESSERACT SW
Mouse
Logitech М510
Keyboard
Everest Rampage KB-R88 Black
Audio
Logitech - 5.1 Surround Sound Speakers Z506
Monitor
LG LED IPS 22EA53 + Samsung S22F350 LED
OS
Windows 10 TP
Sto se odnesuva do kamerata ima i telefoni so 12 megapikseli kamera no ako ne se dobri lekite, optickite delovi, razvodnata mok na kamerata, koloritnosta i sto uste ne, solidna 3 mp kamera moze da bide podobra. ;) Jas licno imam nokia 6220 classic i ne sum bas zadovolen od kvalitetot na izrabotkata no sto se odnesuva do cenata i funkciite koi gi nudi za tie pari tesko deka postoi podobar.

Точно се сложувам со тебе,тоа 3.15mp 5mp 8mp е само сензор, за квалитетот на сликата имаат голема улога и другите компоненти на камерата како што кажа.
Како што беше случај со моделот RedBull што се продаваше во Vip имаше 3,15mp камера вадеше слика како да е vga тоа е во целост камерата со слаб квалитет џабе има сензор 3,15mp

Иначе моментално имам на користење Samsung s5560 Marvel
samsung-s5560-new.jpg

daci92

poweruser
4 февруари 2009
2.120
162
Скопје
@EA_Alien ne go mesaj ZTC tuka ili ZTS bese ,redbull e ustvari ztc(zts) kinesko sranje ,i kamerata ako pisuva 10mp racunaj deka e 1mp ,a na nego mu pisuvase 3.15mp, a vgradena e 0.3mp(poslaba i od vga) .Sto se odnesuva do mp toa e samo golemina(rezolucija) na slika, a ne kvalitet.Zemi ti i 3mp so Carl Zeiss leki i sporedu go so nexusot ,nexusot ke ispadne sranje :)

Inace jas koristam Samsung e590 i sum premnogu zadovolen ,osven od edna rabota ,nema blic
gsmarena_001.jpg

PS : Ako ne e tajna kolku pari e toj nexusot?

iq1

hello world
20 јануари 2010
173
4
decki ne sme se razbrale ja zboram za buduca tehnologija
ti mi zboresh za procesor od 360mgz..
a ovaj e 1 giga znachi 3 pati pbrz nexus 5 megapixel ...noki a 3
ili ja ne znam da mnozam nekoj raboti ili greska sam objasnil ))
http://www.google.com/phone/static/en_US-nexusone_tech_specs.html

Не ми е јасно, дали имаш некаков проблем со мене и нокиата, оваа тема не е за да се фалиме кој има подобар телефон, колку што видов, пишуваме какви имаме. Ако не ти се допага нокиата, не ја купувај, мене ми се допага и затоа сум ја купил. А ако сакаш некој да ти каже „Да твојот телефон е поубав од мојот“ - еве јас ти кажуувам, подобар е твојот, радувај се. А лично мислам дека нокиата е топ за тие пари и за тие опции што ги има.
Поздрав

Последни теми

Последни огласи

На врв