Ваљда не е IT експерт.Трета година член, трет пост, со забелешка дека другите се неактивни.![]()
Ваљда не е IT експерт.Трета година член, трет пост, со забелешка дека другите се неактивни.![]()
Ваљда не е IT експерт.
Да, секоја чест за воведувањето на оваа иновативност, за секоја пофалба е.Go pocituvam toa sto vovedovte kopce za prijavuvanje na navredliva soodrzina ali ne e samo da se izbrise komentarot.
Ќе го оправдам моето отсуствоТрета година член, трет пост, со забелешка дека другите се неактивни.![]()
Дечки дали може да се среди багот (или feature) со тоа што кога ќе влезам прв пат некоја тема, секогаш ме носи на првата страна иако темата е започната во 2008 година за пример. Дали може да не носи на последни мислења?
Друга работа предложив претходно, и пак ќе ја споменам, дали може сијалицава (до известувања копчето) да се префрли во forum.it.mk/account за пример?
Не знам дали е само до мене, во неделата барем 2-3 пати ќе кликнам на неа по грешка, и белава тема некој ден ќе ме убие.
Поздрав.
Не знам дали е само до мене, во неделата барем 2-3 пати ќе кликнам на неа по грешка, и белава тема некој ден ќе ме убие.
Не ми е јасно ни мене, но ќе го тргнам/преместам чим не им се допаѓа.мислам, како??
Не е до тебе, необјаснив феномен е што и повеќе други членови го пријавиле поназад. Како успевате само не знам. Со маус од 4000 денари утиња цела икона, мислам, како??
Тоа што маусот ви забегува таму и случајно ви кликнува е дека белата тема е боље!
Ја на пример не ни знаев дека има сијалица таму, ја само месечина гледам, и никад не сум ја кликнал.
Не е до маусот, до корисникот еСо маус од 4000 денари утиња цела икона, мислам, како??
Е сеа нормално луѓе шо 3 пати и претпазливо ги проверуваат иконките секогаш пред да кликнат не би го имале овој проблем.
Ау извини што јас не сум развил таква мускулна меморија за кликање на форумска икона ко да сум во ФПС игра
Али не се натегаме, јас само прашав зашто искрено ме интересираше бидејќи многу луѓе се жалат за ова а мене не ми се десило ниеднаш па не ми беше баш јасно што се случува. Мислев правите overshoot со маусот или тешко ви е прецизно да кликнете.
Фала за одговорот, го имате моето целосно разбирање.
Еве сеа, биди на линија.Нека направат да има само црна тема, копче не ни треба.
Нереален ти е муабетот. Тоа ти е како кога на лаптоп ги ставаа Escape и Power копчињата едни до други - па ти сеа да им кажеш „Е како бе луѓе утнувате копче да стиснете? Сите исти прсти имаме толку ли overshooting со прстот правите?“
Лош UI дизајн е, нема што да го пролонгираме муабетот.
Нека направат да има само црна тема, копче не ни треба.
Нема да се тргне ниедна тема, ќе си останат двете само ќе се дислоцира иконата за промена. Право на избор е секогаш добра опција
Ах ти. Ќе биде, не се секирај, ти реков, ќе средиме баце иам човек.Па ќе имаат Некрото и Авид право на избор пак и само со црната (правилна) тема. Ќе може да го користат форумот или да не го користат.
А може да добиеме право на избор/селектирање теми што не сакаме да ги гледаме воопшто? Пример, максимум до 5 теми?Нема да се тргне ниедна тема, ќе си останат двете само ќе се дислоцира иконата за промена. Право на избор е секогаш добра опција
За теми не сум сигурен, за форуми ќе може.А може да добиеме право на избор/селектирање теми што не сакаме да ги гледаме воопшто? Пример, максимум до 5 теми?
Би креирал ТВИТЕР акаунт на кој ќе апдејтувам со случувања кога е форумот недостапен.
Дечки не сме 2000та мора да имате канали со апдејти за тоа до каде е работата.
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден