Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

IT.mk Огласник [change log, информации, забелешки]

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.784
33.893
roka.mk
Не ја отфрлам идеата, ќе ја ставам со низок приоритет и маркирам како идеа за да ја разгледаме.
Звучи добро мора да признаам.

9 јуни 2015
1.388
2.199
Скопје
Помина веќе некое време откако се воведе IT.mk огласников, и морам да кажам, воопшто не ми се допаѓа. Непотребно комплициран и неинтуитивен. Стариот начин на огласување беше значително подобар!

mdeni

senior
24 септември 2012
6.058
5.992
Помина веќе некое време откако се воведе IT.mk огласников, и морам да кажам, воопшто не ми се допаѓа. Непотребно комплициран и неинтуитивен. Стариот начин на огласување беше значително подобар!
"значително подобар" е толку благ збор за овој циркуз со милион кликање, хаос менија, неработење тапаток, редиректирање на рандом...

Sparkplug folf

hello world
5 јануари 2021
360
278
Имам прашање, дали има ограничување колку огласи може да се стават одеднаш? Пливам во работи од кои немам корист и би сакал за еден ден да направам повеќе огласи.

Последна промена:

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.489
2.937
Имам прашање, дали има ограничување колку огласи може да се стават одеднаш? Пливам во работи од кои немам корист и би сакал за еден ден да направам повеќе огласи.
Или, во краен случај, можи сите да ги ставиш во еден или два огласи...
Ова во случај ако има ограничување некое де...а башка и време ќе ти заштеди? (Можеби?)

Испратено од телефоно.

Последна промена:

gloria borger

hello world
10 мај 2018
447
841
херцажа
Стави ги сите во еден оглас. Кога се продава конфигурација у еден оглас се ставаат деловите и не се прават 10 теми посебни за матична, процесор, меморија, графичка итн. Ако ги ставаш во различен ден и добиваш нови работи за продажба има смисла прашањево, ама ако веќе знаеш што ти е за продажба и ставаш одеднаш, тогаш се во еден/два огласи.

9 јуни 2015
1.388
2.199
Скопје
Има ли некој член на кој му се допаѓа новиот начин на огласување на форумов ? Ако да, нека се јави.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com

goce03

user
20 јануари 2015
1.599
3.203
Skopje
goce03's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-10500
Motherboard
ASUS PRIME B460M-A
Storage
SSD Kingston NVMe A2000 1TB /HDD Toshiba P300 2 TB
PSU
Cooler Master MWE 600W White
RAM
2x8 DDR4 Kingston HyperX Predator
Video card
INNO3D RTX 2060 SUPER
Case
CoolerMaster Case K350
Monitor
HP EliteDisplay e232
OS
Win 10
Мене. После долго време „Нови Мислења“ од десно не е 80% огласи.
И мене, ми се допаѓа што има барем основен темпјет со ,,задолжителни" полиња, треба повеќе вакви полиња, со цел прецизирање на огласите.

Kpakep4e

hello world
18 јули 2020
99
196
Кога кликам преку апликацијата на ,,прикажи го целиот оглас...,, ме префрла на рандом тема на некој коментар од 2008ма. (пример од последниот оглас што го кликнав). Не прочитав никој да се пожали на ова, само кај мене ли е вака?

Испратено од LYA-L29 преку IT.mk форум апликација

koki

hello world
3 март 2010
276
154
И јас го поздравувам новиот начин за огласување. Секој кој не е дојде на форумов како примарна цел огласување му се допаѓа. Огласите се тука ама не не замараат насекаде да читам само продава купувам продавам.
Секако и дека може да се подобри со давање на предлози, затоа е темава зарем не?

• ми се допаѓа
Реакции: D

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.479
7.743
Скопје
www.facebook.com
си поминал низ процесот на поставување оглас ? Супер за новите мислења но останатото според мене е крш.
Добар е бе шо му фалит ?
Барем полесно е за прегледување огласи сеа спрема категоријата и полесно можеш да најдеш дел што ти треба.
Мене ме нервира тоа тинтрањето по туѓи огласи пишување ...

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832
@Fatal1ty_ прашање околу огласиве. Купувам нешто од член кој ми го понудил по приватна порака. Можам да го оценам членот, иако за конкретниот предмет не ставил оглас?

Претпоставувам не, пошо би отворило многу простор за злоупотреба и немат confirmed trade момент, ама да си прашам. Во моментов само можам во позитивните искуства за купопродажба да пишам.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.784
33.893
roka.mk
Оценувањето може да се изврши ако имаш активен оглас и го означиш како продаден/купен.
За да се охрабрат членовите да поставуваат огласи и тргуваат меѓусебно.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.059
14.152
Не сум погледнал подетално, но дали има опција да не наведеш на кого си продал? Можеби сака да остане анонимен. Или си продал надвор од форум.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно