Кои се тие некои услови што ти ги бара? 50 мислења, 50 допаднати мислења и да бидете член на форумот повеќе од 6 месеци.имам проблем член сум од 2008 и ми бара некои услови а ги имам исполнето
Епа не го исполнуваш услов 2. 50 допаднати мислења.член сум од 2008, но форумов не го користам често и би сакал да продадам некои делови (свичери и др.)
Има и друг начин освен 50 поста и 50 допаднати мислења. Да станеш Basic член.имам проблем член сум од 2008 и ми бара некои услови а ги имам исполнето
"значително подобар" е толку благ збор за овој циркуз со милион кликање, хаос менија, неработење тапаток, редиректирање на рандом...Помина веќе некое време откако се воведе IT.mk огласников, и морам да кажам, воопшто не ми се допаѓа. Непотребно комплициран и неинтуитивен. Стариот начин на огласување беше значително подобар!
Или, во краен случај, можи сите да ги ставиш во еден или два огласи...Имам прашање, дали има ограничување колку огласи може да се стават одеднаш? Пливам во работи од кои немам корист и би сакал за еден ден да направам повеќе огласи.
Стави ги сите во еден оглас. Кога се продава конфигурација у еден оглас се ставаат деловите и не се прават 10 теми посебни за матична, процесор, меморија, графичка итн. Ако ги ставаш во различен ден и добиваш нови работи за продажба има смисла прашањево, ама ако веќе знаеш што ти е за продажба и ставаш одеднаш, тогаш се во еден/два огласи.Имам прашање, дали има ограничување колку огласи може да се стават одеднаш? Пливам во работи од кои немам корист и би сакал за еден ден да направам повеќе огласи.
Има ли некој член на кој му се допаѓа новиот начин на огласување на форумов ? Ако да, нека се јави.
Има ли некој член на кој му се допаѓа новиот начин на огласување на форумов ? Ако да, нека се јави.
И мене, ми се допаѓа што има барем основен темпјет со ,,задолжителни" полиња, треба повеќе вакви полиња, со цел прецизирање на огласите.Мене. После долго време „Нови Мислења“ од десно не е 80% огласи.
Мене. Единствено ме нервира што не работи на Тапа ама јбг, не може сѐ.Има ли некој член на кој му се допаѓа новиот начин на огласување на форумов ? Ако да, нека се јави.
Мене. После долго време „Нови Мислења“ од десно не е 80% огласи.
Добар е бе шо му фалит ?си поминал низ процесот на поставување оглас ? Супер за новите мислења но останатото според мене е крш.
си поминал низ процесот на поставување оглас ? Супер за новите мислења но останатото според мене е крш.
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден