Наместо да му кажуваш тоа, дај му совети.а не знаеш како да ја искористиш...
Од каде па ти на водно е прашањето?Еве една позерка од Водно. Сликано со LG G2 mini
![]()
Знае да праи добри слики Горан, само го мрзело изгледа па чкрапнал на брзина.@goran_oh
Со ЛГ Г4 ти се сликани сликите ? Ако да ондак незнаеш да сликаш, не си свесен каква камера има телефонот а не знаеш како да ја искористиш...
Светско а наше. by Boshko, on FlickrОд кај мене директно преку Tapatalk ја качив за некоја секунда, ваљда автоматски ја компресираше некако.како ги ставате сликите без да се компресира? на прикачи датотека вика голема е.
Знам бе друже каква камера има,сликам јас прилично добри фотки само што овај пат набрзина ги сликав извини што те разочарав ке се попоравам одма@goran_oh
Со ЛГ Г4 ти се сликани сликите ? Ако да ондак незнаеш да сликаш, не си свесен каква камера има телефонот а не знаеш како да ја искористиш...
Јас пред една година јадев ваква слична пица. Се вика Македонска пица, и има доста специфичен вкус од типот - either you love it or hate it.Колку даде за ова нешто што пробува да личи на пица?
Шунката делува евтино, гадно и канцерогено.
Рендано сирење ставено отпосле? Пиперка?
Печурки?
Кај се проклетите печурки?
Од каде е? За да знам да не зимам.
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден