Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Facebook лажен сајт на кој што има повеќе од 18.000 кориснички имиња и лозинки. Претежно македонски!

Edvard

read-only
15 јуни 2009
19
0
Drugar fala ti na objasnivanjeto znam kako mozam da smenam pass na msn i alternativen mail .. kako sto si navedel ti deka e nekoj od mojte drugari moze da mi promeni pass na mail ili od facebook nema sansi po sto mojte drugari ne se zanimat vo hakerstvo kako sto bi rekle nekoj HACKER poentata mi bese kako se uspeale dodeka go menam passwordot na msn i od facebook pak da mi go najdat vo eden den mi go imat fateno 10 pati :S

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
Можеби имаш кејлогер, тројан или вирус кои тие го користат. Пробај скенирај го компјутерот со антивирус програма како прв чекор. Потоа логирај се на твојот меил промени алтернативна имеил(дури и да е твојата, бидејќи можеби ја знаат лозинката од тој меил), па потоа пассворд, па пассворд на фејсбук.

Sylvester

lurker
24 март 2009
500
74
Скопје
Да ве прашам во врска со facebook-ов за да не отварам нова тема, што се случува овие неколку последни денa, цело време ги снемува од десна страна Highlights и тоа кога ќе се деси и во централниот дел пристигнуваат стари работи некој нешто што пишал пред еден ден се се пореметува некако ???? Дали ова ви се случува и на вас???

Edvard

read-only
15 јуни 2009
19
0
Можеби имаш кејлогер, тројан или вирус кои тие го користат. Пробај скенирај го компјутерот со антивирус програма како прв чекор. Потоа логирај се на твојот меил промени алтернативна имеил(дури и да е твојата, бидејќи можеби ја знаат лозинката од тој меил), па потоа пассворд, па пассворд на фејсбук.

drugar pcto bas pred dva dena mi e formatiran :d veruvam deka i jas sum se zeznal na istiot nacin kako i dr. sto mi pobarale da se logiram povtorno znam deka ponekogas mi ima pobarano povtorno da se logiram nesvesno sum go pravel toa i neznaejki deka mojte podatoci ke stignat do lazniot facebook

kuzman0v

lurker
14 декември 2008
598
77
Скопје
Да ве прашам во врска со facebook-ов за да не отварам нова тема, што се случува овие неколку последни денa, цело време ги снемува од десна страна Highlights и тоа кога ќе се деси и во централниот дел пристигнуваат стари работи некој нешто што пишал пред еден ден се се пореметува некако ???? Дали ова ви се случува и на вас???

Се откачува фејсбукот :) често пати се случува, еве сега во школо сум на фејсбук логиран ми дава статуси и останатите глупости од пред 5 дена.

kimi makedonski

hello world
19 август 2009
440
14
http://e*******y.in/facebook/ случајно дојдов до линков, и прашањето ми е дали може полицијата да превземе ако го има

hm diskutabilno dosta e toa prasanje sto moze da se prevzeme protiv niv bidejki oni prakticno ne kradat informacii probivajki sajt tuku korisnikot sam si vnesuva
e sega poradi lagata deka bi se logirale na facebook bi mozelo da se prevzeme nesto
no moze da se poirga so tekstot i da se zbunat neiskusnite i da vnesat lozinka i sifra a da voopsto nikoj ne bide kaznet bidejki moze da ne stoi deka ke se logirate na facebook i vo tekstot da pisuva nesto sosema drugo

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
hm diskutabilno dosta e toa prasanje sto moze da se prevzeme protiv niv bidejki oni prakticno ne kradat informacii probivajki sajt tuku korisnikot sam si vnesuva
Аналогно на ова, влегуваш во продавница, даваш пари за цигари, продавачот ти ги зема, и ти ја затвора вратата. Полицијата ништо не му може, бидејќи тој практично не ти ги зел од џеб, туку ти сам си му ги оставил.
e sega poradi lagata deka bi se logirale na facebook bi mozelo da se prevzeme nesto
no moze da se poirga so tekstot i da se zbunat neiskusnite i da vnesat lozinka i sifra a da voopsto nikoj ne bide kaznet bidejki moze da ne stoi deka ke se logirate na facebook i vo tekstot da pisuva nesto sosema drugo
м?

kimi makedonski

hello world
19 август 2009
440
14
Аналогно на ова, влегуваш во продавница, даваш пари за цигари, продавачот ти ги зема, и ти ја затвора вратата. Полицијата ништо не му може, бидејќи тој практично не ти ги зел од џеб, туку ти сам си му ги оставил.

м?

pa kazav vo prodolzenieto dokolku se poigra so tekstot
ete na primer nad tebe stoi tabla i na nea pisuva pomognete za gladnite vo afrika i ti dades pari nema da moze da ocekuvas da go kazan zosto gi zel neli?

taka i ovde moze da se napravi dovolno e da se stavi positen font i na angliski i ke vides 15000 makedonci vo listata
vo princip toa e makedonskata inteligencija osven vnesuvanje na username i pass vo delovite za toa poveketo pojma nemaat od se drugo povrzano so kompijuter

London

read-only
6 октомври 2009
28
0
www.warezmk.info
Јас имам сопствен phishing site за фејсбук и не е некоја тешка раб за правење во 1-2 мин се праве ама со туѓи усери неможеш да се логираш доколку усерите на кои си им го најдол пасот имаат ип пример со
92.хх.ххх.. а ти имаш ип 62.хх.ххх.. за да се логираш ке ти побара дата на раѓање а доколку имаш ип 92.хх.ххх тогаш слободно може логирање...
и доколку правиш спам на некој
*you have reported for unsecure user* и ке ти се одлогира после ке ти пише
if your account is suspect for some reason contakt administarotr clik here*
така нешто пишува
:D
што значе полицијата неможе ништо а неможат ни facebook доколку phishing сајтот си го креирал преку proxy сервери...
Само што facebook мислам дека е на vps сервери и неможе некој да праве спам со користење на proxy ip
п.с
phishingot го користам само за добри раб не за да му наштетамна некој
само си ја изрекламирвам мојата страна од туѓи усери

sumi

user
8 април 2007
1.137
790
Кавадарци
www.uhost.mk
sumi's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 5900HX
Storage
1TB NVMe
RAM
2x16GB DDR4
Video card
nVidia RTX3060
Case
Notebook Lenovo Legion S7
Mouse
Logitech MX Anywhere S2
Monitor
15.6" FullHD 1090x1080 LED
OS
Windows 11

NenadBMW

hello world
7 октомври 2009
88
33
Таму
www.instagram.com
Ја се извинувам што се убацувам вака ама темава е нешто околу Facebook от колку што гледам, па да прашам да не му е познато на некој ова.Погледнете ја сликата.Се случува кога ќе кликнам на Профил.

Атачменти

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    82,6 KB · Прегледи: 24
— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда