Дали ова мене ми звучи како „ЕНТЕР“ тоне и затоа ја намалуваат цената на списанието, се префрлаат на друга телевизија ? Хм...
Дали ова мене ми звучи како „ЕНТЕР“ тоне и затоа ја намалуваат цената на списанието, се префрлаат на друга телевизија ? Хм...
17:45 на Канал5 , оти секогаш тогаш сум дома...Што мислите? Кој е подобар термин: 13:00 на А2 или 17:45 на Канал5 ?![]()
Здраво Алекс.
Ентер доколку тоне, ќе ја зголеми цената со цел да има поголема заработувачка.
Од друга страна кажете ми колку од вас, во листата од канали го има вториот канал на А1?
Што мислите? Кој е подобар термин: 13:00 на А2 или 17:45 на Канал5 ?![]()
Озбилно ли е ова 6 списаија за 30?
Хммм што се крие зад ова... Поддршка , спонзори , промоција?6 Списанија заедно со DVD-a.
Хммм што се крие зад ова... Поддршка , спонзори , промоција?
Ај ќе купам да видам за што се работи![]()
Па чудно ми е , не се до толку стари броевиве...Се крие само останати броеви кои не се продадени.
Ретко кој нападна во темава... Сепак добро е да се види од различни гледишта , и од по-стручни и помалцеfilipvselena напиша:Добро а што безвеза напаѓате?Човек гледа да ви угоди ама се нешто маана наоѓате.Наместо да гледаме на тоа како бенефит или бар морално да ги подржиме сите наоѓате "причини" зошто е намалена цената или незнам што.Ако сите вие на форумов сте екстра генијални на полето на информатичка технологија незначи дека сите се.Јас имам многу пријатели кои наместо да купуваат магазини како Скандал или Наш свет си читаат Ентер барем нешто паметно ќе прочитаат.Поради ваков песимизам се пропаѓа во земјава тоа е проблемот.
А што се однесува до цената , е стварно чуднаДа беа 30-40 број ајде , али ова се последните 6
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9LYJUAQzF-k
Хаххаха каков poker face... фаца 06:30 сабајле таман за на училиште...
Нема потреба од 2цата во иста сцена, и така едниот само ќути или ќе направат некој глуп дијалог.
Ми се допаѓа ова топ5 производи, само добро ќе беше да пишите цената (која веќе ја има) и продавницата.