Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Ентер отсега на Канал 5

Кое Списание за вас е подобро?

• Вкупно гласале
    20

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
ентер со намалена цена за само 50 ДЕНАРИ+подарок двд цд
72999_1431394035815_1561809845_931002_145337_n.jpg

Aleks

poweruser
18 мај 2007
5.748
289
Дали ова мене ми звучи како „ЕНТЕР“ тоне и затоа ја намалуваат цената на списанието, се префрлаат на друга телевизија ? Хм...

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
Дали ова мене ми звучи како „ЕНТЕР“ тоне и затоа ја намалуваат цената на списанието, се префрлаат на друга телевизија ? Хм...

ретко кој купува Ентер и имаат голем проблем со тоа уште одамна па затоа беа принудени да се намалат од 100 денари на 75 па еве сега и на 50 денари

се надевам CLICK ќе додадат и двд цд со списанието

Enter

read-only
20 октомври 2010
6
2

Здраво Алекс.
Ентер доколку тоне, ќе ја зголеми цената со цел да има поголема заработувачка.
Од друга страна кажете ми колку од вас, во листата од канали го има вториот канал на А1?
Што мислите? Кој е подобар термин: 13:00 на А2 или 17:45 на Канал5 ? :)

B^nDIT

user
6 февруари 2010
1.124
315
17:45 на Канал5 , оти секогаш тогаш сум дома...

13:00 на А2 , не ми одговара оти не сум ни дома , а и многу потешко ми е да уклучувам Dreambox за да го фатам А2 , па треба да менувам сателит , па да чекам итн. итн

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
Здраво Алекс.
Ентер доколку тоне, ќе ја зголеми цената со цел да има поголема заработувачка.
Од друга страна кажете ми колку од вас, во листата од канали го има вториот канал на А1?

ни еден термин не ми одговара у последно време пошо кога сакам да видам Ентер тогаш некој гледа нешто друго а да гледам кај мене во соба тоа е невозможно брат ми е на компјутер или па ја си спием одмарам ама па сум гледал некад репризи :D но ич не ми се бендисува Ентер на Канал 5 тапа е продукциски снимена а и локацијата е глупа можело некаде во пакр да излезат со лаптопчето па ако тестираат фотоапарат да се фотографираат и тоа што го покажуваа било да е мобилен или пак фотоапарат нека го земат во рака на лице место нека го покажуваат вака видеото е некако повеќе слики помалку тестирање со уредот и после како јас да верувам дека тој уред е добар за да го купам

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
Capture_3.jpg

камо да биеа вака како на сликава со дебели корици а не тоа тенко при малку да ти се свитка корицата ќе ти се искине

Enter

read-only
20 октомври 2010
6
2
6 Списанија заедно со DVD-a.

Мило ми е што на повеќето ви се допаѓа терминот во сабота 17:45.

Слободно пишувајте ни што ви се допаѓа, а што не, а ние ќе се обидеме да го примениме она што ни го сугерирате.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.849
34.072
roka.mk
Хммм што се крие зад ова... Поддршка , спонзори , промоција?

Ај ќе купам да видам за што се работи :p

Се крие само останати броеви кои не се продадени,сите списанија имаат ваква акција,незнам што ви е чудно.Ја ја поздравувам оваа идеа ми се допаќа.Има колекционери кои ги собираат сите броеви и ова е одличен начин да си ги купиш оние кои ти фалат.

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Добро а што безвеза напаѓате?Човек гледа да ви угоди ама се нешто маана наоѓате.Наместо да гледаме на тоа како бенефит или бар морално да ги подржиме сите наоѓате "причини" зошто е намалена цената или незнам што.Ако сите вие на форумов сте екстра генијални на полето на информатичка технологија незначи дека сите се.Јас имам многу пријатели кои наместо да купуваат магазини како Скандал или Наш свет си читаат Ентер барем нешто паметно ќе прочитаат.Поради ваков песимизам се пропаѓа во земјава тоа е проблемот.

B^nDIT

user
6 февруари 2010
1.124
315
Се крие само останати броеви кои не се продадени.
Па чудно ми е , не се до толку стари броевиве...
filipvselena напиша:
Добро а што безвеза напаѓате?Човек гледа да ви угоди ама се нешто маана наоѓате.Наместо да гледаме на тоа како бенефит или бар морално да ги подржиме сите наоѓате "причини" зошто е намалена цената или незнам што.Ако сите вие на форумов сте екстра генијални на полето на информатичка технологија незначи дека сите се.Јас имам многу пријатели кои наместо да купуваат магазини како Скандал или Наш свет си читаат Ентер барем нешто паметно ќе прочитаат.Поради ваков песимизам се пропаѓа во земјава тоа е проблемот.
Ретко кој нападна во темава... Сепак добро е да се види од различни гледишта , и од по-стручни и помалце :) Абсолутно се согласувам дека нема потреба од навреди и пцовки , но мислам дека се потребни критики и пофалби.

А што се однесува до цената , е стварно чудна :) Да беа 30-40 број ајде , али ова се последните 6 :) +Одговорот од „Ентер“ дека ако пропаѓаат , би требало да ја зголемат цената , не ми се допаѓа...

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.849
34.072
roka.mk
Море еден стап за вас (читај црнец)...Кога немало ни едно списание нечинело немало како да се едуцира народот,сеа кога некој се труди да направи нешто нечинело пак не биле богати со содржини....Тие списанија се пред се наменети за почетници,ја незнам што толку ви смета ентер клики или било кое друго списание...

koki

hello world
3 март 2010
277
155
Ок си е списанието,го читав порано повеќе сеа немам толку време,иначе све што прават прават со умисла,и да пропагаат и да се развиваат или само маркетинг тоа како и да е за пофалба е.:bravo:

divjace

read-only
8 јануари 2008
22
4
А што се однесува до цената , е стварно чудна :) Да беа 30-40 број ајде , али ова се последните 6 :)

До сите кои се колекционерски „расположени“.. :) Слободно пишете ни во редакција кој број ви недостига и ќе најдеме начин да го имате.. Без разлика дали ќе ви го пратиме некако по пошта или евентуално ќе поминете до кај нас во редакција.

Поздрав

Дракула

hello world
16 април 2010
93
6
http://www.youtube.com/watch?v=9LYJUAQzF-k

Хаххаха каков poker face... фаца 06:30 сабајле таман за на училиште...

Нема потреба од 2цата во иста сцена, и така едниот само ќути или ќе направат некој глуп дијалог.

Ми се допаѓа ова топ5 производи, само добро ќе беше да пишите цената (која веќе ја има) и продавницата.

Enter

read-only
20 октомври 2010
6
2
http://www.youtube.com/watch?v=9LYJUAQzF-k

Хаххаха каков poker face... фаца 06:30 сабајле таман за на училиште...

Нема потреба од 2цата во иста сцена, и така едниот само ќути или ќе направат некој глуп дијалог.

Ми се допаѓа ова топ5 производи, само добро ќе беше да пишите цената (која веќе ја има) и продавницата.

Здраво “Дракула“. ТОП5 е рубрика во која ние од Ентер пронаоѓаме уреди кои се на промоција на Македонскиов пазар и ги представуваме. Цената нормално ја има, но продавниците не ги поставуваме, од сосема други причини- не дека не сакаме да кажеме на гледачите каде може да го најдат уредот :)) . Инаку не правиме селекција дали уредот е од наш спонзор или не, туку ги “прочешлуваме“ СИТЕ продавници и се јавуваме да прашаме за лагер.

S

Sukhoi

Гостин
Ги пратам и двете списанија, клик од првиот број, ентер од 28број. Добри се и двете.
Во клик пишуваат возрасни и се приметува, додека во ентер пак се помлади и затоа не им замерајте. Емисии не гледам, зашто увек кога ги има сум во школо. Ентер да поправи малку прва страна-да биде подебела, а клик да посвети уште две-три страни повеќе за игри.
Се читаме во наредните броеви:bravo:

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
се мислам дали Ентер да купам ама повеќе ме влече овој CLICK некако поинтересни текстови има поубаво напишани се ,одвај чекам нов број на CLICK се надам дека ќе има нешто повеќе страни и ќе биде подебела корицата пошо ми се исповиткаја списанијава

pilch@rd

user
22 август 2009
1.338
132
Не ми е јасно зошто Ентер 51 го направија да биде 50 денари. Дали е намалена потрошувачката, или е нешто друго во прашање незнам. Дали некој го има купено Ентер 51 да каже дали вреди да се купи или да си купам Клик?

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно