За денешни услови не е скапо воопшто доларот денес е 60. Така да 23*60=1380 би бил од фасттек. Со кревањето на цената на доларот многу поскапи идат стварите за разлика од пред месец дена кога беше доларот 45Mnogu razlika, + na FT ovaj plakja postarina do kaj nas okolu 6 долариПогледнете го атачментот 28213Погледнете го атачментот 28215
Уредот + поштарина и пак доста поевтин, тоа ми беше поентата, претеруваат со маржи, во србија е 22е кај нас 30е.Зошто го сметаш со поштарина ?
23х60=1380 денари![]()
пошта со тракинг е безбедна ФТ ќе те обештети ако за 2 месеци не добиеш+ ако ти го лапне некој поштар пакетчето и ептен си у зијан j/k
Него доларот многу ни ги помати ваперските води
puff
Маржите кај нас им се поголеми поради неинформираност на купувачите за причините зашто да инвестираат во добри атомајзери и ред др работи и слаба побарувачка на истите... Да не беше форумов и фасттек сега ќе си вајпав на некоја амбрела сигурно.. Бидејки кај нас истите се прикажувсаат како врвот на елек цигари... А добра реклама + овци = време за шишањеУредот + поштарина и пак доста поевтин, тоа ми беше поентата, претеруваат со маржи, во србија е 22е кај нас 30е.
Наместо опремата да ја продаваат евтино а да си ќарат од резервни делови и теќности од старт сакаат колење
Абе тоа прво ми се појави, сигурно има друг продавач то за помали или ич пари ќе го прати, ама мене ми е толку сумљива направава, којзнае дали воопшто испорачува вистински 60 вати и чив чипсет има. Ако има од кинеските SX чипови (најдобрите од Кина) тогаш се исплати затоа што се проверени во други направи, ама тешко.+ $7.89 to Macedonia via Singapore Post![]()
Конечно најдобрата батерија на лагерAlert
'Sony Konion US18650VTC5 3.6V 2600mAh (15C)' product is back in stock, so you can purchase this product now.
Sony Konion US18650VTC5 3.6V 2600mAh (15C)