nikolceeeeee
read-only
- 11 мај 2016
- 32
- 25
@bicikle Не би требало да пукнат, најмногу затоа што амперите ќе се делат на пет, ама општо не се многу квалитетни и имаат малце реални mAh, а и во секое време Џока можел да ги смени батериите што ги премотува, никогаш нема да знаеш ако не си Муч. И најважно, во Умрела пишува дека ги нема веќе.
Со 5 батерии, ако се венчани, нема да има проблем со скоро ниеден вид батерии, но сепак јас не би зел некои со помалку од 15 ампери (за секој случај и за во иднина ако ги разведуваш).
Вапцел зедовме кратки (18350) и задоволни сме, иако јас мислам дека можеше да бидат и подобри, но не ги тестирав детално, можеби само ми се чини дека помалку држат од другите.
Сега гледам дека Муч најчесто високо ги оценува 18650-ките од нив, ама па и тие како да качиле цени... На хартија сите се добри од таму, но како што реков, не се знае дали ги смениле или ќе ги сменат, а и сепак не би ги земал најевтините од таму.
шчо е ова 133?
Да литокала,имав вишок.Најверојатно сите имаме литокала, колку што ме држи сеќавање @MikickoHC (sry ако грешам) продаваше, онда имам направено за бормашина ваков, потачно со овие(плус имаат и заштита за истите пари која нема да ти треба, ама нема ни да смета), и овај држач, немаш мераш за капацитет, внатрешен отпор итн, но се задоволителни. Т.е. ако сакаш diy, ако не види во купи-продај... од мене толку![]()
Јас сеуште ја имам литокалата. Ако си за пиши во п.п.Да литокала,имав вишок.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Го гледав и јас ама цена претерана. Кубоид мини имам исто со 2800mah вградена,80W топ си е . На Али се наоѓа кубоид мини за 16-17$Го има некој малиов мод?joyetech espion silk
FastTech - Gadgets and Electronics
Лесен е,батерија 2800mah,2amp полнење,али ценава му е преееголема споредено со други модови со внатрешна батерија.
Погледнете го атачментот 73339
Го гледав и јас ама цена претерана. Кубоид мини имам исто со 2800mah вградена,80W топ си е . На Али се наоѓа кубоид мини за 16-17$
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ајде нека се множат месеците и годините.Екипа, ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ за несебичниот сапорт.
За кој атомизер? Зошто имам 3-4 врсти@Metuzalem е, да, ними ги барав. Ако не фати на тој од 25 ќе фати на тој од 22 или 28, кај ќе оди![]()
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден