gokica
Модератор
- 13 јуни 2009
- 10.103
- 14.221
Ме избудали Dicodes значи:
View: https://www.youtube.com/watch?v=8vEdYZ4NBhQ
Мора да се има еднаш. Ама претерано се солени.
Мора да се има еднаш. Ама претерано се солени.
Да за шефот не е проблем си ја пратиа одма, после еден ден од нарачка. Него нашиве тука у нашиве пошти се мрзи белосветски ништо не работат(не сите) од 20 вработени само двајца тројца работат другите или пијат кафе или поима немаат што треба да работат па забушаваат. Ова го знам дека е така пошто имам роднина вработена во пошта и ми се исповедала неколку пати...Добре дојде на темава, @Widlok .
Немам што да додадам по одговорите на @gokica и @dim na struja .
Мислам дека е џабе бунење во наша пошта кога нема тракинг, нема да мрднат со прст. Шефот можеби ќе ги врати парите, но и ќе размисли да укине праќање до Македонија... Јас би чекал уште малку, поради одморите.
Да се пофалам и јас со новите играчки
мод1: $59.99 Authentic HCigar Wildwolf 235W TC VW APV Box Mod - 5-235W / 200-600'F(100-300'C) / 2*18650 / 1.3 inch TFT high-definition display screen at FastTech - Worldwide Free Shipping
мод2: $45.63 Authentic Sigelei Fuchai Plus 213W TC VW APV Box Mod - 2*18650 / 10-213W / 200-570'F(100-300'C) at FastTech - Worldwide Free Shipping
танк: $27.44 FTL Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer - 4ml / 316 stainless steel / 28mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping
Инпресии: hcigarot е мал компактен мод, изработка одлична. Sigelei fuchai plus е мод кој го сакам одамна ама никако да дојде време да го земам. QP design е одличен ГОЛЕМ танк кој ме изненади со аромата. На крај споредба со братот.![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
И конечно во мојата ергела долго посакуваниот DRAG.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едина маана - тежок у пм.
Sent from my ипхоне using Tapatalk
Со срека да го користиш ист таков имав и јас на времето кога искочи ама ги премажив. Да тежок е.И конечно во мојата ергела долго посакуваниот DRAG.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едина маана - тежок у пм.
Sent from my ипхоне using Tapatalk
Заради тоа и најмногу го продадов мојот. Педери VOOPOO@krema
Долго да те служи, јас го чекам VOOPOO Vmate па да видиме што цена ќе извадат, моментално на pre order е од 49,99$ па до 79$, штета што нема Vmate верзија и со една батерија, Newbie-то им било едино ама сегде распродадено. Gene чипот е доста фален, ама пак од друга страна VOOPOO направиле нечесни игри со Tony B. и неговиот Pulse 80w и ревјуерите малку и го неќат (бојкотираат) тој бренд. Верувам дека повеќето од вас ја знаат приказната и видеото ама еве за поновите членови.
View: https://www.youtube.com/watch?v=aDHl61EDLks
Muji или Koh Gen Do? Ајде мала дискусијаКој го користите, разлики, има, нема?
Јас до сега сум користел само Muji и не можам да правам споредба ама од тоа што читнав сабајлево скоро сите викаат дека вкусот со Koh Gen Do бил подобар во споредба и со Muji-то а поготово со Cotton bacon.