Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
Статус
Затворена за нови мислења.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.080
14.178

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
Па посебно ги купи, во две нарачки.
Вака што знам, два мода во една нарачка ќе биде погабаритно и потешко!

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.080
14.178
Па посебно ги купи, во две нарачки.
Вака што знам, два мода во една нарачка ќе биде погабаритно и потешко!

Не знаев дека може да ги поделам. Мислев дека се што ќе нарачаш ставаат во еден пакет. Дали тоа значи дека треба да им пишам дека сакам две нарачки или ако затворам еден ордер другиот автоматски се подразбира дека ќе биде друго пакување?

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.080
14.178
Посумљиво за царина?

Да на тоа мислев. Не е проблем плаќање на царина. Ќе биде симболично на вакви износи ако има. Него да не се заглавуваме со формалности, изводи, докази за набавки и сл. Се губи време.

bicikle

poweruser
3 март 2018
2.061
1.013
Епа оди во view cart. Додавај/одземљј по потреба. Кликаш бај.
После пак си додаваш/одземаш од кошницата по потреба и кликаш бај/пеј.
Така ти се 2 пакети одделни. Е сега ако веќе си кликнал бај/пеј не знам ...

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
@gokica
Ако не ти се купени тогаш како што ти напиша @bicikle, ако веќе си ги опнал и двата мода тогаш отвори тикет и разбери се сапортот, не би требало да има проблем.

едит:
Збориме за FT така?

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.080
14.178
Епа оди во view cart. Додавај/одземљј по потреба. Кликаш бај.
После пак си додаваш/одземаш од кошницата по потреба и кликаш бај/пеј.
Така ти се 2 пакети одделни. Е сега ако веќе си кликнал бај/пеј не знам ...

Ти благодарам. Ај да видиме со покемонов шо ќе кажат другиве. За оваа цена ме мами чипсетот ама па модот е ептен ружен и непрактичен. Е сега ако се вади плочката па да се (3Д) принтаат модови и сл. не знам... ама сепак не е тоа тоа мислам. Евентуално не знам дали може да се напасира на друг постоечки мод плочката.

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.660
13.707
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Извинете ако не одговорив веднаш, се дружев со едни вејперишта. :hay:

dpZszzb.jpg

@Skopski4Ever Со здравје да си ги служиш, тоа е тоа, нема (засега) подобро. :) Не ме гледај мене, јас сум толку фасциниран што научив да правам танкови без да ми течат (вечен нубиша :hay:), што привремено се вратив на танкови.

@krema @gokica Како што реков, модот е ептен непрактичен да се користи, но само плочката вреди. Јас уште се мислам за мене (ако не за правење нов мод, тогаш за резерва на постоечките што ги имам), но се уште не сум го пуцнал. Кај црниот викаат дека е вистинска ДНА75 плочка. Во секој случај би било малтретирање (најмногу затоа што немам време) да правам било што со него, но ниската цена ме влече.

Или па сите да пуцнеме по еден па кога ќе се собираме, ако прашаат што е тоа, да речеме дека собираме Покемони. :hay:

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
@Metuzalem
Почна убави слики да правиш со мобилниот, ама чинам дека ова е друг мобилен:)

btw ... со новиот закон за пушење ваљда нема да не гледат попреко по кафичите и кафаните:D

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.660
13.707
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
^ Изгледа не било до мене, до Google Camera API V2 било. :hay:

(откога го хакирав, се препородив :))

Skopski4Ever

hello world
3 април 2017
71
130
Извинете ако не одговорив веднаш, се дружев со едни вејперишта. :hay:

dpZszzb.jpg

@Skopski4Ever Со здравје да си ги служиш, тоа е тоа, нема (засега) подобро. :) Не ме гледај мене, јас сум толку фасциниран што научив да правам танкови без да ми течат (вечен нубиша :hay:), што привремено се вратив на танкови.

@krema @gokica Како што реков, модот е ептен непрактичен да се користи, но само плочката вреди. Јас уште се мислам за мене (ако не за правење нов мод, тогаш за резерва на постоечките што ги имам), но се уште не сум го пуцнал. Кај црниот викаат дека е вистинска ДНА75 плочка. Во секој случај би било малтретирање (најмногу затоа што немам време) да правам било што со него, но ниската цена ме влече.

Или па сите да пуцнеме по еден па кога ќе се собираме, ако прашаат што е тоа, да речеме дека собираме Покемони. :hay:

Ако мислиш да се почастиш би рекол да не го пропуштиш. $14.58 YFTK McFly Styled RDA Rebuildable Dripping Atomizer - 316 stainless steel / 14mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping .Го заслужува секој цент.

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.660
13.707
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
^ Ми стигна во меѓувреме, чека на ред за пробување.

bicikle

poweruser
3 март 2018
2.061
1.013
@Metuzalem
Почна убави слики да правиш со мобилниот, ама чинам дека ова е друг мобилен:)

btw ... со новиот закон за пушење ваљда нема да не гледат попреко по кафичите и кафаните:D

Aj биди подетален.
Гокица и јас би играл како Метузалем со покемонот, мада чипсетот би требало да пасира на повеќе модови, ама не можам да ти гарантирам.
Скопски ме кладе во мисла измеѓу $14.58 YFTK McFly Styled RDA Rebuildable Dripping Atomizer - 316 stainless steel / 14mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping и $10.37 ST Mini V3 Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer - 3ml / stainless steel + glass at FastTech - Worldwide Free Shipping, a чекам импресии и за $44.99 Authentic Vandy Vape Berserker Mini MTL RTA Rebuildable Tank Atomizer - 2ml capacity / 22mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping (не разбрав дали го нарачал некој), ваљда не е џабе толку пари.

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
@bicikle
Ако мислеш за пушењето,
Се донесе изменa на закoнот за пушење, ќе може да се пуше цигари на заградени тераси, практично го олабавиа малку строгиот закон за пушење.

bicikle

poweruser
3 март 2018
2.061
1.013
3 дена немам запалено цигара и ете. Следниве 3 ако наставам и внатре ќе смее да се пуши. Ако наставам месец дена ќе донесат закон за задолжително пушење :)
п.с. Метузалем, Скопски, со здравје да си вејпате со новите гаџети :)

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.660
13.707
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
@bicikle Тој МекФлај е за сквонкинг, ти треба и таков мод. Башка и не знам дали си пробал обични дрипери, оди со ред.

За Berserker читај одовде натаму, особено видеото за споредба меѓу тие новите за усно. И Берсеркер не е толку пари, има купон MAP, си пишува над цената.

Инаку место тој Кајфун мини В3 што си го пишал, може и да го одбереш овој Прајм, меѓу себе се многу слични, а демек Прајм носи ситни подобрувања. Не знам дали сега се појавија ривјуата или јас не ги бев видел, но сите се позитивни. Во најмала рака, колку што се знае за тој СТ мини В3, толку се знае и за овој.

Едит: И фала, подобри да си купите.

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
3 дена немам запалено цигара и ете. Следниве 3 ако наставам и внатре ќе смее да се пуши. Ако наставам месец дена ќе донесат закон за задолжително пушење :)
п.с. Метузалем, Скопски, со здравје да си вејпате со новите гаџети :)
Остај ги законите и уживај си во играчките:D

bicikle

poweruser
3 март 2018
2.061
1.013
Jaaa... A јас ќе се плеснев 44усд на штесрце хахах
Него како е редот? Не ни заприметив т.е. не ги ни разликувам дрипер од сквокинг од обичен атомизер..
Едино што знам дека дриперот нема тенк, ваљда се става течност почесто, сквокерот си зема течност од резервоарче а, за мене обичните атомизери си имаат тенкче и од тука си земаат течност. Не ни знам што е поентата т.е. разликата од дрипер до свокер.
Инаку прајмот значи нема да биде лош за мтл додека го мотам кангото, да не палам аналогна :)
Krema, ги чекам играчињата, па тек тие кога ќе стигнат кој знае што ќе биде :D
Ќе гледам да не се вратам на овие аналогни г*в*а, тек почнав да ги спознавам вистинските мириси на околуната хехе, После 15 год 3 дена со ред да немам запалено цигара... Сам се чудам. Али отом потом, да не се подречам :)

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
Јас знаеш како велам!

Ако можеш 3 дена без цигара, тогаш можеш и 6, ако можеш 6 зошто не би можел 12, ако можеш 12 - можеш и 24 и.т.н .... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно