gokica
Модератор
- 13 јуни 2009
- 10.080
- 14.178
Фала ти,по убави да си купиш.Слики не можам да постувам а зошто незнам не сум имал проблем до сега.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Ако не работи атач датотека тогаш со линкови.
Фала ти,по убави да си купиш.Слики не можам да постувам а зошто незнам не сум имал проблем до сега.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Зошто два мода во еден пакет?
Па посебно ги купи, во две нарачки.
Вака што знам, два мода во една нарачка ќе биде погабаритно и потешко!
Посумљиво за царина?
Епа оди во view cart. Додавај/одземљј по потреба. Кликаш бај.
После пак си додаваш/одземаш од кошницата по потреба и кликаш бај/пеј.
Така ти се 2 пакети одделни. Е сега ако веќе си кликнал бај/пеј не знам ...
Извинете ако не одговорив веднаш, се дружев со едни вејперишта. :hay:
![]()
@Skopski4Ever Со здравје да си ги служиш, тоа е тоа, нема (засега) подобро.Не ме гледај мене, јас сум толку фасциниран што научив да правам танкови без да ми течат (вечен нубиша :hay
, што привремено се вратив на танкови.
@krema @gokica Како што реков, модот е ептен непрактичен да се користи, но само плочката вреди. Јас уште се мислам за мене (ако не за правење нов мод, тогаш за резерва на постоечките што ги имам), но се уште не сум го пуцнал. Кај црниот викаат дека е вистинска ДНА75 плочка. Во секој случај би било малтретирање (најмногу затоа што немам време) да правам било што со него, но ниската цена ме влече.
Или па сите да пуцнеме по еден па кога ќе се собираме, ако прашаат што е тоа, да речеме дека собираме Покемони. :hay:

@Metuzalem
Почна убави слики да правиш со мобилниот, ама чинам дека ова е друг мобилен
btw ... со новиот закон за пушење ваљда нема да не гледат попреко по кафичите и кафаните![]()
^ Ми стигна во меѓувреме, чека на ред за пробување.
Остај ги законите и уживај си во играчките3 дена немам запалено цигара и ете. Следниве 3 ако наставам и внатре ќе смее да се пуши. Ако наставам месец дена ќе донесат закон за задолжително пушење
п.с. Метузалем, Скопски, со здравје да си вејпате со новите гаџети![]()
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден