Се измешавте малку членот мислеше на неговата страна тие 100 луѓе што ја следат се скржави не ние овде на форумов.А над 17000 коментари мислам дека не станува збор за скржавост!
Bachko ti me razbra , drugoto stana kasha poparaСе измешавте малку членот мислеше на неговата страна тие 100 луѓе што ја следат се скржави не ние овде на форумов.
Пак ке кажам фб страна е поразлично од фб група. Досега немам сретнато ниту една група.
Na 300ml plakjam nekoi 4 do 5 funti shiping10 долара шипинг не е премногу?
Аааа друже, вие би да ме прелажете у ваша банда. :hay:@Chicco69 Ајде велком то ГТА клуб оди да си праиме облачиња батали скајлановци и кајфуновци нема нзад сега. Пиши импресии од Серпентот ( танкот премногу простува за викување ).
100ml EAZY VAPE E-LIQUID CLOUD CHASING. SUB OHM VAPE JUICE. Buy 2 get 1 free. | eBayКолку вкупно со шипинг те коштат тие 300ml?
Pozdrav i do tebe i dobro ve najdov siteАааа друже, вие би да ме прелажете у ваша банда. :hay:
Знаеш како викаат: нов бунар копај, во стариот не плукај.
Лесно би баталил скајлајновци, ама кајфуновци тешко. Тие ми се задолжителна дневна алатка. И јас како Метузалем чекам да излезат сите копии, па мислења, за да се појачам со еден од новите модели. Имам чувство на осеќај дека ќе биде нешто на квадрат.
Си ветив да не трошам пари до Нова Година и ќе се воздржам да не пуцнам една нова руска бајка $17.26 KA V7 Nano Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer - 3ml / 304 stainless steel at FastTech - Worldwide Free Shipping, ја има и тука Hotecig.com - BY KA V7 Nano Style 23mm RTA Rebuildable Tank Atomizer - Silver. Нано пакување секако не е мој стил.
Дечкото со брзи прсти (Гајче) веројатно го прати на тракинг својот примерок, па ќе чуеме (прочитаме) валидно мислење за кратко време.
Serpent SMM ми е прв на список за тестирање, само треба да правам еци пеци пец, кој да го отпакувам (виножито или голд). Очекувам многу од него. Сите големи ривјувери што го тестираа, го ставија пред Ammit 25 и Vandy Vape Govad, по тој редослед. Највеќе ме охрабрува и тоа што е најрестриктивен во таа група. Потајно посакувам со флејвор и рестриктивност да биде блиску до Ammit 22. Додај на тоа ГТА дек, малку поголем капацитет, ете го вистинскиот наследник на 'Ammit Prviot', а тоа е веќе нешто.
@TodoT
Добре дојде на форумов и само напред. Пуцај со информации, споделувај искуства, поставувај прашања. Секогаш е добредојдена нова свежа крв да ја движи нашава парна машина.
Погледнете го атачментот 59338
Овој и баш не праќа до МК,100ml EAZY VAPE E-LIQUID CLOUD CHASING. SUB OHM VAPE JUICE. Buy 2 get 1 free. | eBay
eve od ovaa posledno zemav 9 funti 100ml , racunaj kako doagja za 300 ml + 7 ili 8 funti beshe shipingot
Во Murica забраниле да се вејпа во затворена просторија? Како и да е, кај нас не верувам да се случи ова барем во следните 5 години.
ОскудацијаТолку ви здосадија купоните на Фастек што никој не го спомнува WITCH за -8% само денеска (претпоставувамдо 7 сабајле)? :hay:
Треба да го провериш карбураторот, многу ти трошиOD 10 DO 15 ML TUKA NEKADE SUM
Se e provereno i testirano brat , nema labavoТреба да го провериш карбураторот, многу ти троши
А локомотивите се „веома врло добро“
![]()
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден