Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
Статус
Затворена за нови мислења.

OldSchoolPvP

lurker
13 февруари 2014
744
1.169
Shutter Island
А над 17000 коментари мислам дека не станува збор за скржавост!
Се измешавте малку членот мислеше на неговата страна тие 100 луѓе што ја следат се скржави не ние овде на форумов.
Пак ке кажам фб страна е поразлично од фб група. Досега немам сретнато ниту една група.

TodoT

hello world
18 октомври 2017
96
123
Гевгелија
www.facebook.com
Се измешавте малку членот мислеше на неговата страна тие 100 луѓе што ја следат се скржави не ние овде на форумов.
Пак ке кажам фб страна е поразлично од фб група. Досега немам сретнато ниту една група.
Bachko ti me razbra , drugoto stana kasha popara :D ahaha

Chicco69

lurker
21 април 2016
648
3.080
@Chicco69 Ајде велком то ГТА клуб оди да си праиме облачиња батали скајлановци и кајфуновци нема нзад сега :p. Пиши импресии од Серпентот ( танкот премногу простува за викување ).
Аааа друже, вие би да ме прелажете у ваша банда. :hay:
Знаеш како викаат: нов бунар копај, во стариот не плукај. ;)
Лесно би баталил скајлајновци, ама кајфуновци тешко. Тие ми се задолжителна дневна алатка. И јас како Метузалем чекам да излезат сите копии, па мислења, за да се појачам со еден од новите модели. Имам чувство на осеќај дека ќе биде нешто на квадрат. :)

Си ветив да не трошам пари до Нова Година и ќе се воздржам да не пуцнам една нова руска бајка $17.26 KA V7 Nano Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer - 3ml / 304 stainless steel at FastTech - Worldwide Free Shipping, ја има и тука Hotecig.com - BY KA V7 Nano Style 23mm RTA Rebuildable Tank Atomizer - Silver. Нано пакување секако не е мој стил.
Дечкото со брзи прсти (Гајче :)) веројатно го прати на тракинг својот примерок, па ќе чуеме (прочитаме) валидно мислење за кратко време. :)

Serpent SMM ми е прв на список за тестирање, само треба да правам еци пеци пец, кој да го отпакувам (виножито или голд). Очекувам многу од него. Сите големи ривјувери што го тестираа, го ставија пред Ammit 25 и Vandy Vape Govad, по тој редослед. Највеќе ме охрабрува и тоа што е најрестриктивен во таа група. Потајно посакувам со флејвор и рестриктивност да биде блиску до Ammit 22. Додај на тоа ГТА дек, малку поголем капацитет, ете го вистинскиот наследник на 'Ammit Prviot', а тоа е веќе нешто. :)

@TodoT
Добре дојде на форумов и само напред. Пуцај со информации, споделувај искуства, поставувај прашања. Секогаш е добредојдена нова свежа крв да ја движи нашава парна машина.
Love-is-in-the-Cloud.jpg

TodoT

hello world
18 октомври 2017
96
123
Гевгелија
www.facebook.com
Аааа друже, вие би да ме прелажете у ваша банда. :hay:
Знаеш како викаат: нов бунар копај, во стариот не плукај. ;)
Лесно би баталил скајлајновци, ама кајфуновци тешко. Тие ми се задолжителна дневна алатка. И јас како Метузалем чекам да излезат сите копии, па мислења, за да се појачам со еден од новите модели. Имам чувство на осеќај дека ќе биде нешто на квадрат. :)

Си ветив да не трошам пари до Нова Година и ќе се воздржам да не пуцнам една нова руска бајка $17.26 KA V7 Nano Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer - 3ml / 304 stainless steel at FastTech - Worldwide Free Shipping, ја има и тука Hotecig.com - BY KA V7 Nano Style 23mm RTA Rebuildable Tank Atomizer - Silver. Нано пакување секако не е мој стил.
Дечкото со брзи прсти (Гајче :)) веројатно го прати на тракинг својот примерок, па ќе чуеме (прочитаме) валидно мислење за кратко време. :)

Serpent SMM ми е прв на список за тестирање, само треба да правам еци пеци пец, кој да го отпакувам (виножито или голд). Очекувам многу од него. Сите големи ривјувери што го тестираа, го ставија пред Ammit 25 и Vandy Vape Govad, по тој редослед. Највеќе ме охрабрува и тоа што е најрестриктивен во таа група. Потајно посакувам со флејвор и рестриктивност да биде блиску до Ammit 22. Додај на тоа ГТА дек, малку поголем капацитет, ете го вистинскиот наследник на 'Ammit Prviot', а тоа е веќе нешто. :)

@TodoT
Добре дојде на форумов и само напред. Пуцај со информации, споделувај искуства, поставувај прашања. Секогаш е добредојдена нова свежа крв да ја движи нашава парна машина.
Погледнете го атачментот 59338
Pozdrav i do tebe i dobro ve najdov site :)

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
100ml EAZY VAPE E-LIQUID CLOUD CHASING. SUB OHM VAPE JUICE. Buy 2 get 1 free. | eBay

eve od ovaa posledno zemav 9 funti 100ml , racunaj kako doagja za 300 ml + 7 ili 8 funti beshe shipingot
Овој и баш не праќа до МК,
како и да е, можеби е добро понекогаш да пробаме вакви миксови, но лично мене вакви зделки ми се скапи.

@TodoT
Колку трошиш ml дневно?

Gajche-X

poweruser
22 август 2014
3.125
5.482
Gulf Of Aden(Stargate Portal) via Скопје
Дур има УанШотс кај Шефс-от, а гледам и Бугарчо е ажурен со УанШотс(носи се повеќе и повеќе нови проверени УанШот концентрати)
и додека има фаци на Инстаграм како #fumonoid кои постираат проверени "профи" рецепти , мислам дека нема да имам потреба да купам готов(фабрички) џус ever па колку и да е ефтин

(сигурно нема да биде поефтин 1.мл пер 1.мл од тоа што можеме дома да си смучкаме...
Плус може да си модифицираме, а мене ми е тоа доста битен момент, најверојатно затоа што сѐ повеќе целиов вејпинг го гледам како едно од повеќе хоби-ја што ме исполнуваат и прават среќен/задоволен )

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Nistrix-

hello world
18 февруари 2017
106
199
Во Murica забраниле да се вејпа во затворена просторија? Како и да е, кај нас не верувам да се случи ова барем во следните 5 години.

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.660
13.709
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Во Murica забраниле да се вејпа во затворена просторија? Како и да е, кај нас не верувам да се случи ова барем во следните 5 години.

Во државата Њујорк. Секоја сојузна држава има различни прописи.

Едит: Толку ви здосадија купоните на Фастек што никој не го спомнува WITCH за -8% само денеска (претпоставувам до 7 сабајле)? :hay:

Последна промена:

OldSchoolPvP

lurker
13 февруари 2014
744
1.169
Shutter Island
Овоа законов за запрана за вејпање ме потсети на нашиов закон.
Кај нас гледам ептен на големо почна да се турка законов за пушачи па верувам до нова година ке биде изгласан. Досега и мене некогаш ми било непријатно да пушам во затворени угостителски објекти, простории па и јас како пушачите сум излегувал до надвор, ептен некогаш кога нема многу луѓе околу мене правам исклучок, сепак не се луѓево толку едуцирани да знаат дека не е штетно си мислат ги тровиш. Е сега за отворени објекти немам толку мака. Мада и да го донесат законов да се пуши во затворени објекти јас повторно би излегувал до надвор бидејќи ако е помал просторот можам забрзина да го задимам дека јас повеќе чеинвејпање па пауза.Па така законов воопшто не би влијаел на мене.
Како е кај вас кои се мислењата на вејперите за законов ? Ке има ли некое влијание на вас ?

Искрено малку е и жално бидејќи со законов се потикнува и пушење на некој начин повеќе ке се пушат цигари сега. Ако од мрза да излезат пушеле по пола кутија сега по цела.

И малку хумор.
22688631_1754694354836522_2332263408196740807_n.jpg

TodoT

hello world
18 октомври 2017
96
123
Гевгелија
www.facebook.com
Овој и баш не праќа до МК,
како и да е, можеби е добро понекогаш да пробаме вакви миксови, но лично мене вакви зделки ми се скапи.

@TodoT
Колку трошиш ml дневно?
OD 10 DO 15 ML TUKA NEKADE SUM

Статус
Затворена за нови мислења.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно