![]()
И Пико фамилијата се подновила со новите бои/материјали, посоленки за $3..
$28.16 Authentic Eleaf iStick Pico 75W TC VW APV Box Mod (Brushed Black Silver) - 1-75W / 100-315C'(200-600F') / 1*18650 at FastTech - Worldwide Free Shipping
Зависи колку течност се троши.
Ако користат Evod, Кајфун лајт или слично, 10.мл има шанси да им трае по 3-4.дена.
Ако имаат шанси да најдат 100.мл за 1500.ден,
им искача поефтино од дадени пари за цигари,
плус 100.мл ќе им трае месец дена.
Како и да е, советот за мучкање дома е на место.
дома смучкани 100.мл коштаат смешни пари![]()
Едит:
Еве кај мене,
Џони ВајсМилер-ака-Кајфун Лајт, од сабајле од 6 и пол, до сега 17:30,
потрошени околу 1.25-1.30.мл,до вечер 3.мл макс ќе потрошам.
(цел ден да влечам, 4.5.мл у кајфун лајт неможам да ги истрошам... Можда и можам али ќе почне глава да ме боли)
![]()
Едит:
Кај Kayfun Mini v3 трошам 1.мл сабајлечки ако пијам кафе/чај.
Малиот е многу по-Не-економичен е од Kf-Lite.
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
INFO
Wismec Predator 228
Можен проблем со 510.
Голем број корисници пријавиле дека 510 навоите им излегле од куќиштето.
Проблемот настанува доколку малку појако се повлече .
Често се случува кај корисници кои користат дрипери и кои почесто влечат за да ја извадат горната капа/буренцето на дриперот за да ре-натопат/ре-накапат течност на памукот.
View: https://youtu.be/yghQ2UBbWas
Sent from my iPad using Tapatalk
@VapeS
BTW
Мислам дека релативно лесно се средува "проблемов" или со добар супер лепак или со некој компосит/цемент или слично.
Sent from my iPad using Tapatalk
Во битката на Alien против Predator, вториот остана со скината глава (всушност самиот си ја скина поради неспособност), а првиот победи (?) но со тешки гребаници (љуштење боја). :hay:
@GoCe_ Зависи што користиш и што сакаш (планираш) да користиш, „дрвени“ атомизери има само Melo и IJust. Сите ми личат на дробни, но појма немам. И сите се со глави. Melo-то се за Пикото, па ќе одговараат (се продаваат и во комплет), а за другиве којзнае дали ќе се погоди „дрвото“.
Јас би барал „златна“ верзија на тој атомизер што го користиш/планираш.
Yuxi Flavor@Chaeld10_8 : Кинеска е. Не најдов концентрација (има поле, но не го пишува).
@kosata Па некоја од овие. Колку што се сеќавам, кај сите (или повеќето) постоеше можност за плаќање со картичка, иако никогаш не ја пробав. Во најлош случај, кај Димаши со плаќање во банка. ЕДИТ: Сега гледам дека повеќето немаат (тоа PayU го гледав кај некои и изгледа не може од кај нас), Кај Кипарецот има сликички од кредитни картички, веројатно може.
Мислам дека мојата прва или втора порачка лани од Молин беше со нив. Сакав да пробам како функционира и тогаш беше се' ОК.тоа PayU го гледав кај некои и изгледа не може од кај нас
Мислам дека мојата прва или втора порачка лани од Молин беше со нив. Сакав да пробам како функционира и тогаш беше се' ОК.
Одиш преку Payu.pl и отвараш акаунт. Во My Profile кога додаваш инфо сегде ја има Македонија.Аха, јас само кликнав на него и многу малку земји имаше, без Македонија.
Go imam videno "tankot" a blagodaram za videoto za arctic foxot bas ke sednam ubavo da go rascepkam
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден