Нема шанси ако го имаш сток фирмверот на страна. Е сега, ако ти снема струја додека го флешуваш... не знам шо би било кад би било.Има ли шанси при флешување со лисицата да се брикне модот?
Затоа работење на лаптоп со колку-толку добра батерија или PC-то на UPSако ти снема струја
Оф лелеДечки, да не го има некој ова делчетоза kayfun mini v3? Дури го чекав стакленцето да ми стигни, го загинав то...Ако има некој вишок или цел комплет да му го купам нека кажи оти така останав сега....![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam jas edna rezerva ja koristev samo nedela dena.Nemam potreba od 2 ako se uste ti treba ke se dogovorime.Дечки, да не го има некој ова делчетоза kayfun mini v3? Дури го чекав стакленцето да ми стигни, го загинав то...Ако има некој вишок или цел комплет да му го купам нека кажи оти така останав сега....![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Оф леле
Цела база/дек си изгубил.
Јас немам.
Ништо,
Нарачај си или цел кајфун, или база/дек.
(дек-база е 70% од атомизерот)
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Imam jas edna rezerva ja koristev samo nedela dena.Nemam potreba od 2 ako se uste ti treba ke se dogovorime.
Од кај Бугарот www.thechosenfew.euЕдно прашање. Од кој бренд порачувате ароми? Пробав од ecig express (имаат од сите брендови, али за МК само со биткоин наплаќаат а 20 усд е шипинг. Од мулин глеам имаат капела ама дупло поскапи се од другиве.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тенкчево ок ми се свиѓа како го смислиле ова со мешов ама можеле малку да намалат на обем многу памук.И официјално стигнавме до користење mesh како грејач
Новиот Тајфун BT
Користи Меш како греач и традиционално ,челични кабли како фитил викЧе+памук како поможно викче/натопувач.
Луди се Германциве
View: https://youtu.be/FXgRptmgbFQ
Sent from my iPad using Tapatalk
Просто Колега @dim na struja:Тенкчево ок ми се свиѓа како го смислиле ова со мешов ама можеле малку да намалат на обем многу памук.
Една работа не ми е јасна, како дотокот на :гориво;иде нагоре преку челик т.е. преку тие трите кабли.
Sent from my Z520 using Tapatalk
1.2амп па нагоре моја препорака Али јас сум нов на Вајпинг Полето ако Грешам Нека ме поправат КолегитеДечки здраво
Само шо го добијах па сакам да ве питам се пуне со пунач за тел или треба некој појак пунач?
поздрав и убав ден
Брао, топ сајт, фала ти за информација. Пиши ми која арома ја сакаш од мене!!! ПоздравОд кај Бугарот www.thechosenfew.eu
Од 1.5€ до 3€ се движат,зависи од бренд. За информација 1 арома
Sent from my C6603 using Tapatalk
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден