Трговец кој нарачува производи од АлиЕкспрес по побарувачка на потрошувач, и истите производи пристигнуваат директно на адреса кај потрошувачот.Може ли некој да објасни што е DropShipping со прости зборови?:
.Може ли некој да објасни што е DropShipping со прости зборови?:
Не е. Да не има некој купон?Може ќе му биде некого од корист, курсов е бесплатен во следните 24 часа.
Shopify Ecommerce Dropshipping Facebook Ads Masterclass 2020
18.99 бараМоже ќе му биде некого од корист, курсов е бесплатен во следните 24 часа.
Shopify Ecommerce Dropshipping Facebook Ads Masterclass 2020
18.99 бара
https://www.udemy.com/course/shopify-dropshipping-facebook-ads-ecommerce-masterclass-2020-2021-2022/?ranMID=39197&ranEAID=Z*nNMT6UOvY&ranSiteID=Z.nNMT6UOvY-oFTG0mx6GE8S6O85yQFhow&LSNPUBID=Z*nNMT6UOvY&couponCode=18APR2020
Неможе директно со линкот но ако го додадеш купон кодот 18APR2020 тогаш е бесплатно.пробај со овој линк:
Код:https://www.udemy.com/course/shopify-dropshipping-facebook-ads-ecommerce-masterclass-2020-2021-2022/?ranMID=39197&ranEAID=Z*nNMT6UOvY&ranSiteID=Z.nNMT6UOvY-oFTG0mx6GE8S6O85yQFhow&LSNPUBID=Z*nNMT6UOvY&couponCode=18APR2020
Не е. Да не има некој купон?
Работи. Благодарам.Неможе директно со линкот но ако го додадеш купон кодот 18APR2020 тогаш е бесплатно.
Погледнете го атачментот 86701
Значи инструкторот на бесплатниот курс Shopify Ecommerce Facebook Ads Masterclass 2020 има 17 курса со вкупно 82142 ученици. Курсевите ги намалил од $199, $194 (итн зависно од курсот) на $11.99. Колку од нив платиле а колку се бесплатно е непознато. Само 1000 од нив да платиле по намалена цена од $11.99 тоа се $11990
Богами судејќи според курсот и нема појмаПари со курсеви се прават многу, може тој и да нема појма, ама направил скриптата (текстот) се снимил и ете ти кешарица![]()
Здраво,
Почнав да креирам продавница на Шопифај и целта ми е да продавам Print on Demand продукти кои бе се нарачувале од УСА за Европски пазар. Дизајните на принтовите се мои. Дали тоа се смета за DropShipping?
Здраво,
во последно време почнав нешто да истражувам за дропшипинг откога дознав дека еден инстаграм "инфлуенсер" продава целосно менторство за $250 и ми се виде многу интересна работа. Меѓутоа, сега кога почнав да разгледувам на форумот гледам дека не е толку едноставно, а најмалку во Македонија. Па се прашувам дали на мои 17 години би било добро да почнам со нешто вакво бидејќи видов нешто требало фирми и слично..
Martin dali imas osnovano firma za 2checkout?Shopify - 29$ месечно стандард (loox за reviews има 30дена trial така да уште го користам тоа после и за тоа ќе треба по 9$ али не го рачунаме сеа)
Производите грубо земено околу 45-50$
Facebook ads - по 3$ најефтините реклами ги праев колку за старт сето тоа грубо околу 25$
Вкупно на 2checkout имав 297$ не сум прерачунал точно до детал али отприлика околу 180-200$ за мене.
А иначе за 2Checkout што ми направија restrict, јас претпоставувам дека е заради тоа со додавање/бришење, бидејки ништо друго што може да ми падне на памет немав направено што би предизвикало тоа, причина не добив зашто сто пати се обратив во support staff i risk team али ништо, само ми кажаа дека после 90дена средствата ке бидат префрлени.
Ако има некој повеќе искуство со 2checkout нека даде некој совет плус да знаеме што да корегираме или избегнуваме во иднина.
linkot ne raboti, moze da mi pratis nov?еве напраив дропшипинг сервер кај што може да разменувате мислења во реално време пошо претходниот сервер беше направен па избришан од некој од членовите
Join the Dropshipping MK Discord Server!
Paddle има опција без фирмаА без фирма некако како индивидуално лице не може?
Тоа е најголемиот проблем со курсевиве за брзи пари и онлајн бизниси, лажат за пари а немаат цел да пренесат знаење или пак искуство и да придонесат вредност.Пари со курсеви се прават многу, може тој и да нема појма, ама направил скриптата (текстот) се снимил и ете ти кешарица![]()
Jas cekam potvrda od 2checkout vekje 2 dna, bez firma aplicirav , na mestoto na dokumentite staviv licna karta i toa, site pravila gi pocituvam za zabraneni produkti i tie raboti, mislis deka ke me prifatat? Inache mozes da me kontaktiras moze jas da ti ja zemam stranata ako ti e dobra i se dogovorimeДечки, дали знаете каде можам по фб странски групи или некои други веб страни да најдам партнер? Страната е направена, 2co поврзан. Сакам да му ја препуштам страната да работи и да вложува а јас да добивам процент.
Pred 2 casa dobiv odgovor od 2checkout me odbija, Pricina ne mi davaat, prvo koga aplicirav posle 3 dena mi pobaraa Sliki od transakcii vo poslednite 6 meseci , im rekov deka e nova kompanija deka se toa, vidoa deka se e okej, pa mi pobaraa slika od licen danok sto sum plakjal na drzavata, i toa im isprativ i pred 2 casa mi stigna deka sum odbien poradi toa sto mojot biznis ne gi pocituva nivniot "prohibit list product" a 10 pati gi proveriv i niedno pravilo ne prekrsuvam sega im pisav pak zalba, mi vratija deka ne sakale da riskiraat so novi biznisi mora da imas iskustvo, kako iskusen prodavac, A neznam jas koj normalen iskusen so 2checkout ke saka da raboit.... TAKA DA SAMO BEGAJTE PODALEKO OD MAKEDONIJA!Citam niz forumov i samo sakam da prasam dali raboti opcijata sopify 2co payoner?
da znam dali da pocnam bidejki veke nekoe vreme sakam da rabotam so dropshiping