Од кај ке знаеја дека јас сум имал 10.2 БТЦ ? Дури сеа можам да се пофала дека сум ги имал![]()
si imal ili seuste gi imas?
Од кај ке знаеја дека јас сум имал 10.2 БТЦ ? Дури сеа можам да се пофала дека сум ги имал![]()
Ех да ги имавМилионер![]()
Sum imal ...si imal ili seuste gi imas?![]()
NEO шпекулација
China is allowing ICO's again - The RMB Theory
NEO might be a requirement for foreign ICO’s in China - The RMB Theory
нека се напумпа, да ги забричиме![]()
View: https://twitter.com/MalcolmLerider/status/931521977839505408
Овој демек официјално лице на NEO. Ќе да има нешо?
Да не му дале отказ на овој нешо, па сеа со последни сили и авторитет прави фејк памп да се отараси од тоа нешо NEO шо му исплаќале и да го снема?!?Изгледа ќе има, но со кинезиве додека не видам црно на бело со звезда петокрака црвена печат, и плус срп и чекан, па и Мао во позадина со NEO гушнат, не верувам.
Инаку ако NEO испадне ова што шпекулираат, најмалку па ќе се врати на стара цена, а беља ќе биде за ETH.
браво за инфотоNEO шпекулација
Is China allowing ICO's again? - The RMB Theory
NEO might be a requirement for foreign ICO’s in China - The RMB Theory
нека се напумпа, да ги забричиме![]()
дад а тоа си е твое друже ама како што гледам ЕТХ зема замав незнам колку е паметно уште да се тактизира со неоЈа ќе го остаам и ноќеска, здравје..
Добро иде ова НЕО.Koj верува во NEO нека чува. Јас лично чувам подебела количина и собирам GAS уште додека беше Antshares, значи далеку во евтино, и не мислам да продавам уште долго време.
Но случајов деновиве се базира на шпекулација, рекла казала и ништо сигурно, не е за чување баш од ова.
Така да памп од 50% мислам најпаметно влези, изврши трејд и земи профит, ништо специјално обичен трејд, за скромен ќар.
Зошто ако нешто нагло рипне 50%, има исто толку шанса да рокне на 60%+ од врв според Фибоначи, а под 12% шанса да порасне уште 50%.
Мислам сака да каже не се исплати ризикот, подобро земи си мал профит отколку да трпиш мал зијан.
Ако си грешка и отиде до сто миљона, ништо страшно, има други шанси си имаш капитал. Но ако го изгубиш капиталот со ризични зијани, кога ќе дојде друга шанса немаааа парииии...
хахаха ме изнасмеаФибоначи...Имаме Одела на форумов
![]()
Многу рано за такво нешто поблиску е да кажеш за етер него ли за кешNEO е новиот Биткоин кеш![]()
daj be kuglataaaaИмам кугла што ја претскажува иднината![]()
Да не имаш акции у Оракл ?Имам кугла што ја претскажува иднината![]()
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден