Ја имам едно прашање. Ајде хипотетичи да земем еден пример.
Пред 7 години сум купил/ископал 2500 btc.
Денес сакам да ги продадам сите топтан од еднаш по моментална цена и да земам милионите.
Дали ќе се најде некој што би ги купил и би дал на пример 12М кеш? Или морам да ги тргувам сите како што тргувате вие по едно по две по три....
Како вие што не ги копатљ туку само тргувате заработувате? Само наразликата? Купуваш на црвено продаваш на зелено...
Испратено преку nokia 3310
Скроз ми е јасно тоа, прашањето ми беше ако има кој да ги купи, дали може да ги купи сите од еднаш...Одговорот го добив од горанзоран.Како и секоја валута, можеш да ја продадеш само ако сака некој да ја купи.
од биткоинт да можеш да ставаш на скрилл.@sime333333 чекај малце? скрил имаат bitcoin deposits? да не си грешка?
Јас со македонскиве банки си имав еден куп проблеми не се замарам со нив,Може да прашам со шо картица и од каја банка од скрил користиш се мислам јас да си земам парите од еден сајт па да не заебам да ми седат така во скрилло
www.bitstamp.comЈа имам едно прашање. Ајде хипотетичи да земем еден пример.
Пред 7 години сум купил/ископал 2500 btc.
Денес сакам да ги продадам сите топтан од еднаш по моментална цена и да земам милионите.
Дали ќе се најде некој што би ги купил и би дал на пример 12М кеш? Или морам да ги тргувам сите како што тргувате вие по едно по две по три....
Како вие што не ги копатљ туку само тргувате заработувате? Само наразликата? Купуваш на црвено продаваш на зелено...
Испратено преку nokia 3310
Имам на www.bitstamp.com верификувам акаунт, и сеа кога го спомна, за да тргувам пари морам на некоја сметка во Словачка да уплатам за да имам депозит за тргување така?
Имам на www.bitstamp.com верификувам акаунт, и сеа кога го спомна, за да тргувам пари морам на некоја сметка во Словачка да уплатам за да имам депозит за тргување така?
Ubiq (UBQ) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap+10 За Ubiq,баш денес имаше добар buy volume,за брзо време следува и block reward reduction:
Bittrex.com -
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден