Ја имам едно прашање. Ајде хипотетичи да земем еден пример.
Пред 7 години сум купил/ископал 2500 btc.
Денес сакам да ги продадам сите топтан од еднаш по моментална цена и да земам милионите.
Дали ќе се најде некој што би ги купил и би дал на пример 12М кеш? Или морам да ги тргувам сите како што тргувате вие по едно по две по три....
Како вие што не ги копатљ туку само тргувате заработувате? Само наразликата? Купуваш на црвено продаваш на зелено...
Испратено преку nokia 3310
Скроз ми е јасно тоа, прашањето ми беше ако има кој да ги купи, дали може да ги купи сите од еднаш...Одговорот го добив од горанзоран.Како и секоја валута, можеш да ја продадеш само ако сака некој да ја купи.
од биткоинт да можеш да ставаш на скрилл.@sime333333 чекај малце? скрил имаат bitcoin deposits? да не си грешка?
Јас со македонскиве банки си имав еден куп проблеми не се замарам со нив,Може да прашам со шо картица и од каја банка од скрил користиш се мислам јас да си земам парите од еден сајт па да не заебам да ми седат така во скрилло
www.bitstamp.comЈа имам едно прашање. Ајде хипотетичи да земем еден пример.
Пред 7 години сум купил/ископал 2500 btc.
Денес сакам да ги продадам сите топтан од еднаш по моментална цена и да земам милионите.
Дали ќе се најде некој што би ги купил и би дал на пример 12М кеш? Или морам да ги тргувам сите како што тргувате вие по едно по две по три....
Како вие што не ги копатљ туку само тргувате заработувате? Само наразликата? Купуваш на црвено продаваш на зелено...
Испратено преку nokia 3310
Имам на www.bitstamp.com верификувам акаунт, и сеа кога го спомна, за да тргувам пари морам на некоја сметка во Словачка да уплатам за да имам депозит за тргување така?
Имам на www.bitstamp.com верификувам акаунт, и сеа кога го спомна, за да тргувам пари морам на некоја сметка во Словачка да уплатам за да имам депозит за тргување така?
Ubiq (UBQ) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap+10 За Ubiq,баш денес имаше добар buy volume,за брзо време следува и block reward reduction:
Bittrex.com -
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден