Обично ако правиш трансакција со голема сума најдобро е прво да пратиш 1$ како тест пред да ја пуштиш големата трансакција, ќе те кошта 1$ но ќе си знаеш дали во моментот има проблем или не.Бидејќи сум пресен во крипто светот, ме занима како е со USDT TRC20? Знам дека е stable coin, но муабетов ми е дали има проблем со трансакции и слични проблеми. Бидејќи доста шпекулации имаше за Binance дека има забрана за трансакции (општо).
Дали вреди да се тера преку USDT TRC20 за сигурни трансакции (НЕ за trade/invest) кога веќе BTC е во голем пад?
Мислам дека уствари имаш само 6 долари.Здраво, одамна се немав логирано на wallet на binance, имав онака мали средства, сега отворам и гледам 500 долари во BUSD, скриншот во прилог, ако можи нркој да ми објасни шо е работата ?Погледнете го атачментот 115715Погледнете го атачментот 115714
Cex.ioДругари, дали има берза/платформа која овозможува повлекување фиат на македонска банкарска сметка (картица). Знам дека има повеќе за купување на криптно со МКД картици, ама за повлекување ме интересира.
Купи-продај на телеграм/вибер/дискорд и слични платформи, каде има локално луѓе кои купуваат крипто валути. И имаш продавница за крипто со 3% провизија во Мавровка.Другари, дали има берза/платформа која овозможува повлекување фиат на македонска банкарска сметка (картица). Знам дека има повеќе за купување на криптно со МКД картици, ама за повлекување ме интересира.
Другари, дали има берза/платформа која овозможува повлекување фиат на македонска банкарска сметка (картица). Знам дека има повеќе за купување на криптно со МКД картици, ама за повлекување ме интересира.
Ги знам овие опции мислев, целокупната трансакција да се одвива електронски преку банкарски сметки, исто како што се купува крипто. Сепак фала.Купи-продај на телеграм/вибер/дискорд и слични платформи, каде има локално луѓе кои купуваат крипто валути. И имаш продавница за крипто со 3% провизија во Мавровка.
Фала ти, ова е тоа што барав. Знаев за овие ама не знаев дека е можна продажба.
Сигурно на Габриел е оваВо ГТЦ преѓе баш го видов ова
Погледнете го атачментот 115729
Тазе крипто од подрум одма на тезга. Опимизација на производстве процесСигурно на Габриел е ова![]()
Не те разбирам шо сакаш да кажиш
Не те разбирам шо сакаш да кажиш
Лол не сака тоа да каже, претходниот пост му го цитираше кај што му прати скриншот дека средствата од тој trial fund му биле одземени зашто навремено не направил claim на ваучерот.Сака да каже дека има групи на телеграм,вибер,дискорд и сл. каде што ќе најдеш луѓе од двете страни, што сакаат да купат и продадат крипто без провизија
Тоа е Trial Fund, купони кои ти ги доделуваат но со одредени услови и правила. Ти си стиснал Claim на купонот, но не си ги исполнил условите и ете сега е Processing за да ти се одземат тие 500$.Не те разбирам шо сакаш да кажиш
Немаше да те фатат, ама од кога пиша тука те имаат на радар.Ќе ме фати ли УЈП ако ставам на трансакциска повеќе од 30 000 ден, за да купам крипто, а немам приходи?
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден