Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Дали 5090 за AI image и видео генрирање драстично би ми ја зголемило сметката за струја?

Статус
Затворена за нови мислења.

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.550
19.219
Значи вака, не си на интелктуално и емотивно ниво на кое можеш да го разбереш мојот однос.
Моето воспитување е да не бидам пизда.
Да не бидам полтрон.
Да не се улизувам и да не разменувам саркастични досетки него искрено и отворено да си кажам како се осеќам.
Ако ти личи ова на низок удар онда ти неможеш да сфатиш дека од моја гледна точка, твоето константно заебавање и сарказам се знак на слабост, внатрешна фрустрација и мавање по самарот кога неможе по магарето. Епа јас дирекно идам на магарето, не дека магаре би удрил подобро е од било кој човек ама ме сфаќаш то ти кажувам. Дирекно, отворено, не ми се допаѓаш како човек и ти кажувам, што ќе играм глупи игри, од почеток на топиков ви го кажав ова.

А ти како и многу други тука, се лажете и ги лажете другите дека имате кој знае какви воспитувања и сте нонстоп пасивно агресивни и зајадливи, тоа не е воспиување, тоа е само страв од носење на последиците на кажаното па зборите на двоен начин за ако ви дојде јајцето под гз да речете не бе не се зезав јас.

Затоа, тргај си се од мене на страна, јас нема што да те рчкам и готов.
и не не е паметно ни снаодливо да кажеш некоја саркастична фраза, тупаво и прозирно е и буквално е показател на лична слабост на карактер.
Оди бе излези од дома бркај женски, машки ватевер.
Земи работи нешто

Gaming Pal Ollie

hello world
14 февруари 2024
139
121
Оди бе излези од дома бркај женски, машки ватевер.
Земи работи нешто
Ова е како се у едно најстандард трол пост :D
буквално фрлаш shit на ѕид, па што се фати се фати, женски, машки, работење, излегување од дома, све у едно па нешто ваљда ќе упали јебига сеа.

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.550
19.219
Ова е како се у едно најстандард трол пост :D
буквално фрлаш shit на ѕид, па што се фати се фати, женски, машки, работење, излегување од дома, све у едно па нешто ваљда ќе упали јебига сеа.
Не мора се што ќе прочиташ на reddit да употребиш.

Како и да е. Да!
Земи излези во реален свет. Искуси живот. Земи работи нешто. Толкаво магаре уште со компјутери се занимава.

Трчај покрај кеј на пример. Нека ти се згне куче. Крени адреналин малку.

Ене @gOJDO ме послуша и види го сега. ТРИ 5090 со тенденција за повеќе

А баш си ми симпатичен лик некако.

Gaming Pal Ollie

hello world
14 февруари 2024
139
121
Не мора се што ќе прочиташ на reddit да употребиш.

Како и да е. Да!
Земи излези во реален свет. Искуси живот. Земи работи нешто. Толкаво магаре уште со компјутери се занимава.

Трчај покрај кеј на пример. Нека ти се згне куче. Крени адреналин малку.

Ене @gOJDO ме послуша и види го сега. ТРИ 5090 со тенденција за повеќе

А баш си ми симпатичен лик некако.

Брат, прееска ме викаш срцка, сега ми викаш сипматиеч лик сум ти, викаш да бркам женски и машки било што....јас мислам боље да си седам дома додека ова не ти помине така ми личи најдобро мене.
Иначе незнам како па редит во ова дојде сега ама више не се ни следи муабетов.

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.830
4.972
Писти Охту
Значи вака, не си на интелктуално и емотивно ниво на кое можеш да го разбереш мојот однос.
Моето воспитување е да не бидам пизда.
Да не бидам полтрон.
Да не се улизувам и да не разменувам саркастични досетки него искрено и отворено да си кажам како се осеќам.
Ако ти личи ова на низок удар онда ти неможеш да сфатиш дека од моја гледна точка, твоето константно заебавање и сарказам се знак на слабост, внатрешна фрустрација и мавање по самарот кога неможе по магарето. Епа јас дирекно идам на магарето, не дека магаре би удрил подобро е од било кој човек ама ме сфаќаш то ти кажувам. Дирекно, отворено, не ми се допаѓаш како човек и ти кажувам, што ќе играм глупи игри, од почеток на топиков ви го кажав ова.

А ти како и многу други тука, се лажете и ги лажете другите дека имате кој знае какви воспитувања и сте нонстоп пасивно агресивни и зајадливи, тоа не е воспиување, тоа е само страв од носење на последиците на кажаното па зборите на двоен начин за ако ви дојде јајцето под гз да речете не бе не се зезав јас.

Затоа, тргај си се од мене на страна, јас нема што да те рчкам и готов.
и не не е паметно ни снаодливо да кажеш некоја саркастична фраза, тупаво и прозирно е и буквално е показател на лична слабост на карактер.
Господине не е ова кам маркет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно