FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.550
- 19.219
Оди бе излези од дома бркај женски, машки ватевер.Значи вака, не си на интелктуално и емотивно ниво на кое можеш да го разбереш мојот однос.
Моето воспитување е да не бидам пизда.
Да не бидам полтрон.
Да не се улизувам и да не разменувам саркастични досетки него искрено и отворено да си кажам како се осеќам.
Ако ти личи ова на низок удар онда ти неможеш да сфатиш дека од моја гледна точка, твоето константно заебавање и сарказам се знак на слабост, внатрешна фрустрација и мавање по самарот кога неможе по магарето. Епа јас дирекно идам на магарето, не дека магаре би удрил подобро е од било кој човек ама ме сфаќаш то ти кажувам. Дирекно, отворено, не ми се допаѓаш како човек и ти кажувам, што ќе играм глупи игри, од почеток на топиков ви го кажав ова.
А ти како и многу други тука, се лажете и ги лажете другите дека имате кој знае какви воспитувања и сте нонстоп пасивно агресивни и зајадливи, тоа не е воспиување, тоа е само страв од носење на последиците на кажаното па зборите на двоен начин за ако ви дојде јајцето под гз да речете не бе не се зезав јас.
Затоа, тргај си се од мене на страна, јас нема што да те рчкам и готов.
и не не е паметно ни снаодливо да кажеш некоја саркастична фраза, тупаво и прозирно е и буквално е показател на лична слабост на карактер.
Земи работи нешто