Која е последна локација на Ром Цон?
Последната која јас бев беше кај Кванташки во вторник и петок.
Фала
Да ги вратат нема мислам, ги избркаа бидејќи беа на приватен имот и луѓево што се нивни парцелите реагираа. Одамна се збори дека ќе има згради и таму..Ќе биде кај сточниот пазар во наредни два месеци ако не ги избркаат повторно. Деновите се среда, петок и недела. Ако сакате да начекате тазе германска и италијанска роба ќе си бидете таму во 6:00 или нема да стигнете да земете ништо од препродавачите
Дел од продавачиве нема да доаѓаат тука воопшто туку само во недела во Куманово.
Муабетот што кружи е дека после избори ќе ги вратат или преместат на друго место, негде спроти антените на А1. Happy hunting![]()
И сега, се обнови ли некаде пазаров? Кажете локација и термини![]()
Ги креваат и казнуваат тие поред пат што се паркираат(пола кола на улица), таму едвај еден тротоар има ама нема место за застанување само канал од страна за од нивите водата што поминува. Ако толку му ја запнале да ги заштедат тие 50 денари за паркинг нека ги кренат, на крајот на денот се непрописно паркирани и ја блокираат улицата така да не ги жалам. И тие околните неколку куќи што се мораа да стават гуми, камења и столбови за пред врата да не им се паркираат, истиот проблем го имаа и мештаните кај претходната локација.Имаше статија, кревале коли, демек паркирани на зеленило.
Што им се намерачиле толку многу?
Не сум бил, мислев нема паркинг па оставаат на улица. Ама ако има паркинг и оставаш на пат, тогаш треба.Ги креваат и казнуваат тие поред пат што се паркираат(пола кола на улица), таму едвај еден тротоар има ама нема место за застанување само канал од страна за од нивите водата што поминува. Ако толку му ја запнале да ги заштедат тие 50 денари за паркинг нека ги кренат, на крајот на денот се непрописно паркирани и ја блокираат улицата така да не ги жалам. И тие околните неколку куќи што се мораа да стават гуми, камења и столбови за пред врата да не им се паркираат, истиот проблем го имаа и мештаните кај претходната локација.
Значи работат по месечина...Вредната роба се купува во 4/5 часот сабајле.
Значи, ѓубре.Bev vo nedelata posle dolgo vreme.
1.Istite faci so godini sto kupuvaat od okolnite tezgi i si gi preprodavaat na nivnite za poskapo.
2. Parkingot e 50 den za parkiranje u srede niva. Misles si zastedil ako kupes nesto od buvljak? Apsolutno ne! Hdmi kabli po 100 den? Pa na temu novi se nacekuvaat za po 120 den.
Elektronika? 20% ti se sansite da ti se pogode ispravna.
Igracki konzoli ps2ki ili psp? Za 1000ce?
Definitivno ne. Ima dobri igracki konzoli na Temu so dobar popust ako se nacekaat za po 1500 den i so razni emulatori.
3. Napojuvanja i graficki so mi bea riknati i namerno gi iskrsiv i gi isfrliv u kanta si gi najdov na 3 tezgi tamu. Pobogu! Eden duri si kupi edno takvo za 300 den so cenkanje od 500 den i so radosti deka kupil ispravno napojuvanje i pokraj toa so bese izvitkano i so oznaka X.
4. Koga vidov deka tie motorcinjata so idea so dzubre roba i uste neistovareni nasive po niv trcaa za da vidaat ( sto roba ) ke uleta, mi idese na odenje u grad da napisam na sekoj kontejner so golemi bukvi Rasprodazba, sve po 50 denari.
Buvljakot ne e toa sto bese.
P.S kompjuterite tamu sto se prodavaa gi zemaat tie sto se pobliskite tamu i ako se neispravni pak zavrsuvaat u tezga
Dovolno vidov za edna den. Dali se isplakja? Gorivo i plus parking do tamu i vrtenje krugovi po tezgi? Definitivno ne!
Povekje kjar ke bidaat od vas so 50 den parking otkolku vie so nesto da kupete.
P.S ne se zalazuvajte deka vredna roba moze da zavrse i vasi race, epten se mali sansite. Povekjeto si gi prodavaat edni na drugi.
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден