Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Беплатни книги , семинарски од областа на информатиката

djbocka

read-only
27 септември 2007
9
1
Еве еден сајт каде што даваат бесплатно , семинарски , состави и есеи , еден куп книги на македонски , српски и англиски јазик .
http://zemi-seminarska.tk/

Погледенете дел само од тоа што го даваат

Семинарски -Информатика

1. -Симулации
2. -Внатрешна меморија(Српски)
3. -Предмет на зголемена реалност
4. -Вовед во Програмирање
5. -Звукот кај денешните сметачи
6. -Дигитален Печатач ДТП
7. -Adobe-InDesign-CS2(македонски)
8. -Алгоритми и структури на податоци-Тема Покажувачи
9. -NP – completeness
10. -Дебагирање во Dev C

Книги -информатика

1. Компјутерска Графика (3D МОДЕЛИРАЊЕ И АНИМАЦИЈА)
2. Книга за photoshopcs3 на српски и туторијали на македонски
3. Програмирање ( Курс ) Книга
4. Книга за C++

И многу други , проверете , мислам дека се најдобри во регионот, и во изработка на семинарски , јас сум презадовлна.

Се надевам дека малце ви помогнав на сите кои вас на кои ви треба помош..

Поздрав!!
HTML:

kuzman0v

lurker
14 декември 2008
598
77
Скопје
И многу други , проверете , мислам дека се најдобри во регионот, и во изработка на семинарски , јас сум презадовлна.

Ех до кај стигнавме... самите газди почнаа да си кажуват дека се најдобри и се задоволни (самите од себе) :rolleyes:

djbocka

read-only
27 септември 2007
9
1
Имаш дела кои ги даваат и без пари .. Прочитај друже поарно :bravo: размена праат ..е сеа ако ти требит некоја што они ја немаат тогаш ти ја изработуваат за пари . :p

ChuckNorris

hello world
12 август 2010
58
2
е шо размена. ха, ја ќе треба да напишам некоја па да ја разменам за друга шо ми треба.
па поарно ќе пишувам тоа шо ми треба. глупости
божем некој чува семинарски во пц.

Xenor

lurker
12 март 2009
812
41
Ко ќе видам .tk за домеин сваќам одма колку е сериозен проектов, али се надевам од тоа што е понуденото за бесп ќе се најде нешо корисно.

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.490
5.608
е шо размена. ха, ја ќе треба да напишам некоја па да ја разменам за друга шо ми треба.
па поарно ќе пишувам тоа шо ми треба. глупости
божем некој чува семинарски во пц.

LoL a мислиш дека не чува?
Чуваат и во ПЦ и на Гугл докс за секој случај ;)

djbocka

read-only
27 септември 2007
9
1
Ко ќе видам .tk за домеин сваќам одма колку е сериозен проектов, али се надевам од тоа што е понуденото за бесп ќе се најде нешо корисно.
Колку што разбрав ке прават на ком.мк само бараат некој што продава домејн и хост , ако знаете некој препорачајте па ке пренесам ..

А и во прво време секој нема да си дозволи хост и домејн , добро е што сепак се потрудиле да напраат страна воопшто ,за разлика од некои што користат само блог и толку .:))

kuzman0v

lurker
14 декември 2008
598
77
Скопје
Колку што разбрав ке прават на ком.мк само бараат некој што продава домејн и хост , ако знаете некој препорачајте па ке пренесам ..

А и во прво време секој нема да си дозволи хост и домејн , добро е што сепак се потрудиле да напраат страна воопшто ,за разлика од некои што користат само блог и толку .:))

uhost.mk
Моментално имаш 50% попуст за серверите лоцирани во Македонија. За тоа може да го искристиш промо кодот: SUPERMK. Значи стартер пакетот со 150MB простор и 7GB трафик ќе те чини 500 денари. Плус домеин .com.mk/.mk = 800 денари... Така за 1,300 денари ќе имаш сопствен хост и домеин.

Друго што би ти препорачал е да го средиш дизајнот, или некој друг да го среди доколку ти не се разбираш во тие ствари. ;)

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
има ли некој книга (ќе ја купам ако има некој) за HTML или CSS на македонски, ама да биде у нормална состојба...(некој шо е од скопје)
sorry за мал:eek:fftopic:

architect

poweruser
27 ноември 2008
2.744
4.371
Скопје
architect's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 9800X3D / NZXT Kraken Elite 280 RGB (White)
Motherboard
Gigabyte X870E AORUS Elite WiFi 7 1.2 (White)
Storage
SSD 2 x Samsung M.2 990 PRO 1TB
PSU
Gigabyte PSU AORUS Elite P850W PG5 ATX 3.1 850W 80+ Platinum
RAM
Kingston 32GB 5600MHz DDR5 CL40 DIMM
Video card
Gigabyte nVidia GeForce RTX 5070 EAGLE 12GB 192BIT (White)
Case
NZXT H7 Flow RGB (2024) Case (White)
Mouse
Logitech G Pro X Superlight 2 (White) / Logitech G502 RGB / Deskpad World of Warcraft Shadowlands
Keyboard
EPOMAKER x AULA F75 / ROG STRIX SCOPE NX TKL Moonlight white
Audio
Logitech Z625 2.1 THX Speaker / Logitech G335 (White)
Monitor
LG 27GL850-B
OS
Windows 11 x64
ај ако може мала помош при барање на информација :D ... треба да направам мало есејче 2-3 страни за складирање на екелтронски податоци на медиуми , усб , хард диск, флопи ... и ми треба накратко информација за набројаните 3 медиуми , краток опиц на македоснки ....

Фала

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно