OldSchoolPvP
lurker
Морав да го споделам видеово. Иако не е онтопик сепак укажува на тоа колку пушачите на цигари се изложени на радиација. Доколку ве мрзи да гледате скокнете на 9та минута.
Поздрав од Vaping Biker
Еве како се микса/мучка мрзливо у земја(United Kingdom) каде TPD регулативата е во целосен "замав"
500.мл/пола литар за 40.фунти
(Едит: и му останува Никотин и база за уште 500.мл,само треба да си докупи концентрат)
Користи:
tPD nicotine shots од по 10.мл јачина 18.мг
(Ќе искористи 8,3 флашички никотин ,
за на крај 500.мл готовата течност да биде со 3.мг јачина на никотин)
Готова VPG база 85%VG-15%PG
И готов/смучкан strawberry custard концентрат дозиран за 500.мл готова течност.
Попросто,здравје
View: https://youtu.be/a67sALbH3K8
Sent from my iPad using Tapatalk
Сега полесно се стига до се.Еве јас како "мучкам" 3 литри и 920 милилитри база(3.8л) и никотин(120мл: 100мл/100мг никотин) без арома.
Со арома (уште немам нарачано) ќе дојде околу 4 л и 200 мл и јачина околу 3мг.
![]()
(Мачката дојде да изврши инспекција)
![]()
Првични импресии:
- Чиста проѕирна како вода како на никотинот така и на базата течност;
- Густината иако 70вг/30пг не ми изгледаше доволно густа (или пак јас имам повеќе вг во течноста од порано);
- Нема мирис.
Пробав да вејпам само база со никотин: доволно пареа (не како старата течност) и некако по "мазна" не гребе толку при вејпање.
Толку за сега. Ја чувам тубата во фрижидер додека да стигнат аромите, па после ќе пишам колку и дали ме фасцинира резултатот од миксање.
Поздрав![]()
@Gajche ти кажа убаво за модот. Сега зависи од твоите потреби. Тој е 80W и со една батерија. Пример за таа сума што мислиш да ја дадеш имаш ipv8 kој оди до 230W и користи две батерии што би траел повеќе од мод со една батерија и е 46$,и од лично искуство можам да препорачам Smok Alien 220W со две батерии и цена 49$Здраво, нов член овде. Планирам да купувам нов мод(околу 40-45$), ако може некоја препорака. Исто така ако може мислење за модот Pioneer4You iPV3. Фала однапред.
50ml,100ml шала. 3l Бачушка,да се најде.Пиратский самозамес (клонирање на популарни течности) - руски Youtube канал за рецепти (но и не само за нив). Викаат дека баткава ептен успешно ги погодил рецептите за најпознатите купечки течности, а некои и подобрил.
Јасно ги пишува состојките со големи букви на екранот (во милилитри и капки), па не мора да знаеме добро руски.
Јас не сум по рецептите, но можеби ќе му се најде на некого.
Дечково ептен професионално си го вози каналот а и си го бива со манџите. Користи исклучиво ТПА и КАП што е многу добро, помалку трошоци.Пиратский самозамес (клонирање на популарни течности) - руски Youtube канал за рецепти (но и не само за нив). Викаат дека баткава ептен успешно ги погодил рецептите за најпознатите купечки течности, а некои и подобрил.
Јасно ги пишува состојките со големи букви на екранот (во милилитри и капки), па не мора да знаеме добро руски.
50ml,100ml шала. 3l Бачушка,да се најде.![]()
Pamuk obicno menuvam na sekoi 4-5 dena no moze da zaboravam pa da istera i cela nedela. Ja praktikuvam da go zazaram greacot i taka da go piknam vo voda i taka nekolku pati, a zica zaboraviv koga imam smeneto no preporaka barem ednas mesecno ako ne ja skines vo medjuvreme.Кога мењате памук, после dry burn го чистите ли греачот со вода? И како да знам кога е време за нова жица?
Мене некако ми праве ќеиф Мерлин
Јас би рекол за оние кои немаат благе везе со Англиски да го користат преводот...За оние кои немаат благе везе Руски можат да користат Англиски превод.
Погледнете го атачментот 53272
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 16GB 5600Mhz CL40 HYNIX HMCG78AGBSA092N
15.480,00 ден
SSD M.2 512GB MICRON NVMe Gen4 MTFDKBK512QGN-1BN1AABDA 2230
7.050,00 ден
SSD M.2 512GB PHISON P0327 NVMe Gen4 x4 P03270512N 2230
7.050,00 ден
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931