Кои сеуште се на Windows XP btwСамо тоа е предност друго нема, корпорациите и компаниите ке останат уште долго на windows 7
Ретки се тие скоро сите ги замениа старите платформи со понови сега се минимум на LGA 775 па нагореКои сеуште се на Windows XP btw
Иди во setting и privacy изгаси се живо од тамуtoday is D day,
инсталирав 10ка, Ентерпрајз х64, некои важни работи и сугестии што да знам/направам
позз
next
во верзијата шо ја симнав нема карти ( solitaire ), може дополнително да се инсталираат ?
на замунда најдов торент за бришење на некои апликации и шпионски програми, да пробам со тоа нешто или не
и ајде и препорака за антивирус, до сега користев касперски, се мислам да ставма битдефендер, ваше мисење
Офис 2016 го имаш по торентиKoj office paket da go instaliram i od kade(moze link na pp)
Што значи “да го оправам звукот“ ?имам проблеми со звукот на Win 10 PRO, етерпрајзот неможев да го активирам, па симнав и инсталирав ПРО, како да го оправма звукот ? симнав драјвери
матична
ASUS P8B75M-LX
го средив, мониторот бил наместен за дифолт, а на него немам приклучено никакви звучници, средивШто значи “да го оправам звукот“ ?
Немаш звук? Имаш дистортиран? Што ти појавува во плејбек дивајсес? Дали работи на друг излез (хдми, слушалки)? Кој дивајс ти е дифолт? Ти мрда ли потенциометрот во плејбек дивајсес кога ќе пуштиш аудио?
Ова не е виндоус 10 екслузивен ерор.добро бе кој пенис му е сега....... error page fault in nonpaged area и се рестартира .... денеска почна ова од како ставив да се симиња една игра 20 гига до кај 11 посто дојде, незнам дали е због тоа или втф омг
Ова не е виндоус 10 екслузивен ерор.
Ова е ерор коа имаш проблем со рамот или хард дискот.
uTorrent ли користиш ?
Kako napravi check na hard?
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден