viksa86
lurker
- 22 април 2011
- 839
- 767
Профи со среќа да си ја возишЗнам дека има нов модел Mazda 3 што е многу поубава,ама за мене оваа е upgrade![]()
1,5 е или 2,0 в6
Профи со среќа да си ја возишЗнам дека има нов модел Mazda 3 што е многу поубава,ама за мене оваа е upgrade![]()
Слика не ти верувамеSMOG маица на кратки ракави од Њу Јоркер.![]()
Профи со среќа да си ја возиш
1,5 е или 2,0 в6
Имаа некој попуст 20%, двете заедно ~32к. Bebeconfort City Mall.Колку ја зеде? Заедно со се транспортер или башка го земаше? (што марка е?)
Најново
![]()
Некако бушаво многу, изгледа одма го слика кога стапна дома. Дека е скрос црно, навечер не се гледа па за шетање купи си едно од оние црвените сијаличиња што се за на точак. Тие се како со штипка, и прикачи го за ремчето.Моето, (40дена старо) го зедов денес, утре куќарката му пристигнува![]()
Па да, малце е бушавко, изгледа затоа што е уште мало. Иначе сликано е во гаража со мало осветлување па затоа така е темно. Утре треба ветеринар да дојде, некои вакцини за глисти да му даде и некои витамини.Некако бушаво многу, изгледа одма го слика кога стапна дома. Дека е скрос црно, навечер не се гледа па за шетање купи си едно од оние црвените сијаличиња што се за на точак. Тие се како со штипка, и прикачи го за ремчето.
Мојот дупло е напраен... слика. Во просек расти по 1cm и 1kg на недела.
Ми пристигнаа 2 пратки денеска. Ламбичките за на таблици и анти статик лента (не можам да најдам соодветен збор).
Погледнете го атачментот 9997
Нарачани ми се од DX, на 22 Август. Пристигнаа сега, таман на време.Од каде ги нарача и за колку време ти стигнаа (сијаличките)??? Имам нарачано сијалички за сите можни позиции, ама еве скоро месец дена абер нема... Друг пат стигале многу побрзо...
vrateno, ForceFeedback-ot bese retard.Inaku bese precizno...koj keif pravi vozenje so volan. Sigurno ke kupam nekoj drug.