Да не си ги активирал предтоа пораките за кога не можеш да се јавиш? И мене ми даваше вака едно време, ама не ми текбува како ги средив...Ај и јас да побарам помош. На t-houm сим картицата (постпејд) ако ме бара некој од мобилен и направам reject искача овој досаднион прозор
![]()
Ако стиснам цанцел искача па ова
![]()
Се јавив неколку пати во техничка, наводно не ме разбираат што им барам. Мора да има начин преку код или преку контрол панелот на my-tmobile само неможам да најдам.
Ти благодарам Borsa, поздрав !Прашајго olikomerc он имаше направено рецензија за еден од моделите на LDK
Благодарност и до тебе olikomerc, поздрав !Да, јас го имам најскапиот N920e, имав рецензија но отиде јабана.
Телефонот е екстра, квалитетна изработка (LDK имаат подобра изработка за разлика од Star на пример, 2 батерии итн), екранот му е 5" AMOLED 1280x720p 16 милиони бои и има одличен приказ подобар и од други врвни модели на HTC и ZTE. Онака до сега немав никакви проблеми а го користам 2 недели, со 2 сим картички истовремено, камерата му е одлична 13 мегапиксели, предна 5 мпикс, апликациите од Play Store работат комплет сите, батерија држи како и сите околу 2 дена до 3 макс ако не го малтретираш многу.
Да не отворам тема за ова бош прашање...
Колку би ми го процениле телефончево што го земав пред некој месец...
IPhone 3GS 32GB Neverlock, со уште 2 месеца гаранција има, НОВА батерија од вчера и доаѓа со оргиналната кутиичка и све тоо..?![]()
аман бе не сме 2011 .
@FATAL ERROR! 100 евра .
Океј средив се што треба, дојдов до моментот кога треба да префрлам ROM-от и GAPS.
Компјутерот нејќе да ми го отвори таблетот, т.е. за да префрлам податоци кога е приклучен како MTP, а кога е како PTP го отвара.
На друг компјутер го отвара и како MTP и PTP.
Имам Win8 на овој, пред да го рутирам се беше ок. На другиот имам win7. Што к*р му е?
Какви 200 евра за 3гс, немој такви глупости...
Од 110, 120 макс нема шанси да му земеш...
Контактирај ме на ПП. Прати ми линк од ромот.Дали има некој доброволец да ми помогне околу рутирање или како и да се вика процесов ?
Ми треба од Android 4.0.4 Sandwich да сменам во Android 4.1.2 Jelly Bean на Sony Ericsson Xperia Arc S кој не е официјално поддржан за тој Android.
Симнав од XDA еден ром кој има добри критики и за него некои gapps фајлови.
Понатаму постапката не ја знам.
Препорачајте некој сервис за мобилни....конкретно ми треба замена на стакло за ZTE Blade III.
Имам слушано добри работи за Алфа Мобил, на Водњанска веднаш до НЛБ Тутунска.
Хаха 1800 за стаклото хахаха цел телефон го земав за 3000. Али фала на препорака у секој случај.
Која е најдобра бесплатна тапаталк апликација за андроид?или слично за прегледување форуми,постирање слики и слично