Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

High End Gaming PC

Статус
Затворена за нови мислења.

Dr.Calimero

read-only
10 јануари 2025
1
12
Dr.Calimero додаде нов оглас:

High End Gaming PC - 400.000 ден.

Матична : ASUS ProArt X870E-CREATOR WIFI = Гаранција до 13.10.2028 година

Процесор : AMD Ryzen 9 9950X3D Direct Die = Гаранција од мене 6 месеци доколку не пипкате и правите стручњаци доколку немате познавање од Direct Die.

Графичка : NVIDIA 5090 Founders Edition = Гаранција од странство со тоа што графичката сега ќе полни 1 година за еден месец како е користена.

Напојување : Corsair SF Series (2024) SF1000 80 PLUS Platinum Fully Modular + Corsair Type 5 Long Cables = Гаранција од мене 6...

Видете го целиот оглас...

Dr.Calimero

read-only
10 јануари 2025
1
12
Задна последна празнична цена до 2 мај 280000 илјади денари потоа конфигурацијата се трга од продажба.

Воедно за сите кои дадоа понуди сакам да им посакам среќа да најдат иста ваква конфигурација, и воедно ако некој продава иста ваква конфигурација од 180к до 220к денари го замолувам да ме контактира, веднаш префлам пари преку мобилен на транскциска негова или пак кеш зависно како сака.

Благодарам.

Последна промена:

Dr.Calimero

read-only
10 јануари 2025
1
12
Нова информација :

Бидејќи Lian Li E-ATX 011 Dynamic EVO XL Full-Tower ARGB w/2x Tempered glass бело куќиште = се продаде посебно веќе не е возможно префрлување на конфигурацијата во друго куќиште освен ако имате ваше.
Затоа доколку не ви одговара да ја купите конфигурацијата во ова куќиште што е презентирано на сликата може да биде расклопено и да ги земете само деловите.

Напомена: Пред да се растура конфигурацијата доколку сте купец доаѓате тестирате како што е, потоа се вадат деловите пред вас и префрлаат во ваше куќиште на лице место и тестира за да не испадне на крај ЕВЕ ГО СКЛОПИВ НО НЕ ПАЛИ СЕГА.

Цена фискна без куќиштето на сликата само деловите = 275000 илјади денари.

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно