FikanA
hello world
Сатја Надела пукнал од среќа. Прв и единствен корисник на Микрослоп Копиљот.Го прашав Копиљот и еве што вика:
Сатја Надела пукнал од среќа. Прв и единствен корисник на Микрослоп Копиљот.Го прашав Копиљот и еве што вика:
Сатја Надела пукнал од среќа. Прв и единствен корисник на Микрослоп Копиљот.
Се надевам дека не си во право, во спротивно каква несреќа, трагедија од епски размери.Сатја Надела пукнал од среќа. Прв и единствен корисник на Микрослоп Копиљот.
Па затоа е форумот, за тепање времеИако ми е мака што ви одземав време. Ви благодарам.
12 волтна линија не сум видел да забегува накај 11.6 од крај на 90ти, се знаеше дека тоа е проблемот, фино што си го решил.
Па затоа е форумот, за тепање време
Иначе каков диск е и колку е стар? Да направиш бекап, да му фукнеш еден low level format и да видиш после тоа дали ќе се јават пак или ќе бидат употребени од резервните сектори. Ако не се земени од резервните и нема пак бед сектори, терај си не му фали ништо на дискот.
@gokica
Би бил ли добар да провериш сега колку пријавува Master+ ?
Ти благодарам другар. Те молам не се замарај заради ова. Мислев ако има по продавници арно. Ако не ќе нарачам од али. Нема потреба да ти одземам време, па да дојдам да се најдеме итн. Стварно не е толку битно.@gokica Ќе проверам јас дали имам ваков звучник.
WoW
260V на домашната мрежа?
Не ми изгледа добро ова. Провери што се случува. Веќе имаш унимер. Намести го на AC ~ и измери
@gokica Ќе проверам јас дали имам ваков звучник.
Да добро е што посочи. Јас прво мислев дека 11.6 е во граници на толеранција и ќе го игнорирав.
Да.Многу ниско е ова на 12V. Кај тебе е вака?
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC1300 Dual-Band, 867+400Mbps, WE1300
1.170,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден