rubik
hello world
- 20 јули 2018
- 56
- 73
и кај мене вака стоеше, ми се јавија, им реков дека не можам во наредни 2 дена да ја подигнам и после така ставиле статус
и кај мене вака стоеше, ми се јавија, им реков дека не можам во наредни 2 дена да ја подигнам и после така ставиле статус
Не е ЕЛС туку Виапост.
Фала брат, си ме поебал да купам најјак часовник со seagull 1903 механизам. Стаса за 13 дена со виа пост. Моделот е Red star 1963Изволте (Sugess користат Seagull movements генерално).
Прочитав дека пред да започнат со изработка, Seagull праќале кинези швајцарија на обука.
Не е ова фирма од вчера туку 70 години стара компанија. Не е копија, не е инспирација, не е фушарија, туку кинески продукт поддржан од владата за кинезите да носат квалитетни часовници а да не плаќаат швицарски цени:
Погледнете го атачментот 150062
Убав часовник „Црвена звезда“, со здравје да се носи.Моделот е Red star 1963
Затоа што браќа од Тетово се донесени таму кои појма немаат а нити работат. Околу 6 души биле и пола си се шетале наваму натаму а пола чепкале по некоја колку да не биде без ич.Од царина дефинитивно не ги работат пратките. Со месеци им стојат таму и не ги пуштаат, а зошто е тоа така никогаш нема да дознаеме.
Стигна денеска после 12 дена царина, конечно ја земав. Само 140 денари лежарина ваљда платив на шалтер во пошта, али дефинитивно најдолго што сум чекал до сега.Се дешава нешто периодов со пошта/царина, има некој таму заглавено пратки?
Погледнете го атачментот 150595
пратка во вредност од 60тина евра веќе 10 дена на царина дреме, а претходно со слични пратки (тастатури) проаѓале за 2-3 дена преку сила.
Много личен. Со здравје да се носи.Фала брат, си ме поебал да купам најјак часовник со seagull 1903 механизам. Стаса за 13 дена со виа пост. Моделот е Red star 1963
Веројатно ако ти истече рокот под кој си заштитен како купувач или неколку дена пред тоа можеш да отвориш. Ти да не го гледаш датумот за испорака, тој датум е секогаш проценка од-до кога ќе ја добиеш нарачката.Nemam poracuvano od ali mozebi godina dve. Posledna data za pratkata ja pise 1 Juni, i koga odam da baram refund mi ja dava ovaa informacijaПогледнете го атачментот 150925
Porano bese 1,2 dena pred da istecw rokot otvarase refund pa ti davase ekstra 20tina dena.
Kako odat procesite vo momentov?
Не треба.Од Али нарачав свичеви за механичка тастатура. Пластични копчиња кои чинат 18 евра. Дали треба да платам давачки на нив?
Нема одма, за неколку дена ќе ти стигне порака од Виа ПостДали со овај статус треба да се појави на Виа пост? тракингот е RR****HUПогледнете го атачментот 151928
Изгледа доцнат, на Виа Пост страната нема статус..Нема одма, за неколку дена ќе ти стигне порака од Виа Пост
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден