confusi0n
hello world
- 14 ноември 2014
- 269
- 204
Исто и јас, пробував со Шаоми на кратко, па Ајфон ама Самсунгов ми е толку влезен во навиката, буквално неможам да користам друг андроид уред. Моментално сум на А52с и стојам на ставот дека еден од најдобро направени телефони евер, пред него користев исклучиво С серии, последната ми беше с20 и убквално со А серијава неможам никаква разлика да направам, телефонов е трета година веќе и нема ни да сецне, ни батерија да ослабне, мада ја имам ограничено да се полни до 80% уште кога го купив и генерално сум презадоволен, посебно што можеш ГЦАМ да му инсталираш и вади перверзни фотки.Нарачан S25 од телеком со промоцијата за 128 добиваш 256 ГБ.
Ми истркува договорот на работа и би го сменил Eксиносов со новиот Снапдрагон иначе стварно нема поента да го менувам S24.
А да, ми се свиѓата новата Navy боја и искрено премногу се навикнав на софтверот на Самсунг и немам сеа ни време ни живци да се заебавам со друг софтвер.
Сега се мислам дали да правам апгрејд на С25+ или не, бојава ептен ми се допаѓа што е, navy.