До колку ви е работно време?
Sent from my iPhone using Tapa
Попустот ќе биде на цел асортиман или само на Инко?ако му интересира на некој,
Вработените ми кажаа дека Wadfow е послаб.На сите производи од ингко е попустот.
@BESKO сега имате и wadfow алат. Што е подобро, ингко или вадфов.
@BESKO нешто ценовник има ли да се пуште?
Или кажи ми цена за Ingco ударна штрафилица 24в.
(или нешто од сличен калибар што би препорачал дека е best-buy за домашна употреба)
Фала.
Фала на препорака.Друже оваа ја земав јас и сум презадоволен, цената беше 5000 али ја земав кога имаа 20% попусти и излезе 4000 денари, плус и брашлес е, иде со две батерии, полнач и куферче
Фала на препорака.
Го имам куферчето од претходната (полнач 2 батерии и се останато), така да идеално само штрафилицата би ми била потребна.
Ај да видеме Беско шо ќе каже, има ли такво нешто и која му е цената моментално, да не идам за џабе.
Боис не постои како фирма веќе. На Инко сигурно е привремено проблем…Сајтот на боис мк и ingcotools мк не работи.
Да не знае некој што се случува? Сакав да видам некоја бормашина, ама ништо.
Ако е овој Ingco Tools – Make The World In Your Hands тогаш работиСајтот на боис мк и ingcotools мк не работи.
Сега да, кога пишав пишуваше страницата не постои (404).Ако е овој Ingco Tools – Make The World In Your Hands тогаш работи
Сајтот на боис мк и ingcotools мк не работи.
Има ли некој кај нас добар шрафцигер со ретчет (ratcheting screwdriver), како овој на Лајнус Screwdriver ама да не е до толку скап?