Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Playstation 5

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.559
3.197
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Го земавме за Pes, Nba ама кога веќе го имам некоја добра story игра би изиграл.
Ghost of Tsushima, AC Creed Odyssey/Mirage/Valhalla, Stray, Lost Judgment и така натака. Многу игри малку време :)

hawk

read-only
19 март 2022
38
34
Ghost of Tsushima, AC Creed Odyssey/Mirage/Valhalla, Stray, Lost Judgment и така натака. Многу игри малку време :)
Одлично, фала. Многу прашања поставив :), уште едно. Како е најдобро за игри? Нови/половни, ps+, ea play? Ако има некој нешто за продавање пишете ми :D

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.559
3.197
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Одлично, фала. Многу прашања поставив :), уште едно. Како е најдобро за игри? Нови/половни, ps+, ea play? Ако има некој нешто за продавање пишете ми :D
Јас користам дигитални ваучери за кредит за PlayStation купени од Amazon. После тоа ги додавам на мојот акаунт (американски, секако направен од Македонија :) ) и купувам игри од PlayStation Store во дигитален формат.
Претплатен сум и на PS Plus Premium и во последно време многу ретко купувам игри затоа што PS Plus има одличен каталог, а има и Trials за да пробаш некои од најновите наслови...

hawk

read-only
19 март 2022
38
34
Јас користам дигитални ваучери за кредит за PlayStation купени од Amazon. После тоа ги додавам на мојот акаунт (американски, секако направен од Македонија :) ) и купувам игри од PlayStation Store во дигитален формат.
Претплатен сум и на PS Plus Premium и во последно време многу ретко купувам игри затоа што PS Plus има одличен каталог, а има и Trials за да пробаш некои од најновите наслови...
Благодарам на одговорот. Купивме PS Plus, топ изгледа сега за сега. :)

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.559
3.197
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Кумот пробува да си купи EA Play од некаде. Возможно е или е скрос тргнато веќе?
Не може да го наполни wallet-от на PlayStation профилот и да си купи со тие пари директно преку конзолата? Јас мислам дека така го купив.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.789
4.503
Неготино
Не може да го наполни wallet-от на PlayStation профилот и да си купи со тие пари директно преку конзолата? Јас мислам дека така го купив.
Бара картица да внесиш кога пробаш да купуваш така. Јас пред 2 години купив од Амазон како гифт кард, ама веќе нема.

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.559
3.197
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Бара картица да внесиш кога пробаш да купуваш така. Јас пред 2 години купив од Амазон како гифт кард, ама веќе нема.
А да изгледа и јас така купив тогаш. И дали бара на сите - веб, мобилна апликација и конзола? Имаш ли пари на акаунтот?

Последна промена:

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.627
1.794
Вие што имате Wise картици на регион Австралија, дали може да се додадат тие картици на ПС и да се користат директно за купување и плаќање претплати за тој регион.

ekonomist

user
17 јуни 2008
1.239
665
Долго време нема така... нека проба да поврзи Paypal со PS акаунтот, може така ќе успее.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.789
4.503
Неготино
Екипо, гледам Slim Disc верзијата ја качиле на 33к. Дали има шанси по некои места повторно да ја спуштат на 28 или да се сјуначам и да зимам за 33? Не ми се брза.

eftimov

read-only
8 јуни 2019
12
12
Мислам дека во моментов врти на некој флаер на Сетек, дека го даваат за 30к, другата опција е да си земеш Digital за 29к, ако играш од 3 до 5 игри симултано, ќе ти брка работа.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.789
4.503
Неготино
Мислам дека во моментов врти на некој флаер на Сетек, дека го даваат за 30к, другата опција е да си земеш Digital за 29к, ако играш од 3 до 5 игри симултано, ќе ти брка работа.
3 - 5 ради просторот што го има? Сакам диск верзија ради Spiderman, имам CD од неа дома, не ми се купува повторно.
Прво да продадам 4ката, па после сум со намера да земам 5ка.

eftimov

read-only
8 јуни 2019
12
12
3 - 5 ради просторот што го има? Сакам диск верзија ради Spiderman, имам CD од неа дома, не ми се купува повторно.
Прво да продадам 4ката, па после сум со намера да земам 5ка.
Да, реално имаш околу 650GB простор за користење, лупнав 3 до 5, но тоа зависи каков апетит имаат игрите што ги играш, но и тоа се решава со плус SSD.

vladimir171

lurker
15 ноември 2007
632
454
Екипо, гледам Slim Disc верзијата ја качиле на 33к. Дали има шанси по некои места повторно да ја спуштат на 28 или да се сјуначам и да зимам за 33? Не ми се брза.

Почекај ќе го пуштат пак, плус не вреди за 33999 секако :) идц мислам имаше на залиха нови за 27к

baazellbub

read-only
14 јануари 2014
31
12
Дали знае некој кај би можело да се купат новите слушалки на сони. Pulse Elite?

tomskibt

hello world
12 јули 2022
109
86
Ајде сеа вака, зошто секогаш ко ќе е вклучен плејстејшнот вифито во соба е тиња а на конзолата вифито е исклучено и плус ни лан кабел не е поврзан (буквално офлајн е конзолата). Сум приметил и порано ама сеа ми текна да пишам, да не има и некој друг слична мака.

gamon

user
15 септември 2014
1.669
1.951
orgrimar
Ајде сеа вака, зошто секогаш ко ќе е вклучен плејстејшнот вифито во соба е тиња а на конзолата вифито е исклучено и плус ни лан кабел не е поврзан (буквално офлајн е конзолата). Сум приметил и порано ама сеа ми текна да пишам, да не има и некој друг слична мака.
тапа рутер?

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.579
19.288
а на конзолата вифито е исклучено и плус ни лан кабел не е поврзан
WiFi е исклучено ама Bluetooth не е.

Смени канал на безжичната мрежа за почеток. Бендот намести го на 40 MHz или 20/40 (не знам што рутер имаш)

thexfiles125

hello world
29 април 2013
409
276
Ова веројатно е одговорено порано но како правите за адреса на акоунтите? Не нема во листа на држави, сега правам PSN профил за Helldivers и приметив, на рандом американска адреса и US?

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
196
198
Ова веројатно е одговорено порано но како правите за адреса на акоунтите? Не нема во листа на држави, сега правам PSN профил за Helldivers и приметив, на рандом американска адреса и US?
Да. Гледај да избереш држава кај што нема такса на игри, иначе ќе плаќаш нешто плус.

462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно