Појди до најблиската експозитура и ќе ти го средатНе можам никако тоа да го најдам.
На почетната страна од апликацијата, оди во платежни картички, отвори си ја картицата и промени го лимитот.Не можам никако тоа да го најдам.
Наједноставно ќе ти биди ако го промениш лимитот преку НЛБклик мобилната апликација- под услов да имаш платен пакет од 70 ден/месечно за е-банкинг.Пробав да поврзам картичка од НЛБ со пејпал, ми вика не може заради надминат интернет лимит. Помош може?
да се става било која нивна картичка и генерира отп код, не е врзан со никоја картичка, 100 можат да го користат и нема трајност важи колку сакаш@gamon
Не станува збор мТокен туку за хардверскиот токен?
Еј ова јако, знам дека постоеше ама не знаев дека е 200 ден, дај сликни ако не ти е проблем како изгледа тоа уредот.да се става било која нивна картичка и генерира отп код, не е врзан со никоја картичка, 100 можат да го користат и нема трајност важи колку сакаш
Збориш за она уредчето со едно тркалце горе? Ако да не работи на новите картици од пред 1-2 години. Кога ќе ти ја сменат таа што ја имаш постарата нема да ти дава ОТП кодови што функционираат. Ене го ми седи од лани за џабе дома, морав мТокен да инсталирам на сите дома што користиме, а инаку си го користевме сите едно уредче.да се става било која нивна картичка и генерира отп код, не е врзан со никоја картичка, 100 можат да го користат и нема трајност важи колку сакаш
да такво е, со новат пробав 6 цифри ми даде не знам дали работи не пробав, а за м токен не е 70 ден месечно?Збориш за она уредчето со едно тркалце горе? Ако да не работи на новите картици од пред 1-2 години. Кога ќе ти ја сменат таа што ја имаш постарата нема да ти дава ОТП кодови што функционираат. Ене го ми седи од лани за џабе дома, морав мТокен да инсталирам на сите дома што користиме, а инаку си го користевме сите едно уредче.
Ама па мТокен е сосема бесплатно, не се наплаќа.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Еј ова јако, знам дека постоеше ама не знаев дека е 200 ден, дај сликни ако не ти е проблем како изгледа тоа уредот.
Edit:
Кога пребарував на интернет ми се појави и ова...
![]()
NLB Token Makedonija - Apps on Google Play
NLB Token is a mobile application that is installed and used on a mobile deviceplay.google.com
угх. тоа баш ќе биде срање - мислам годинава ми истекува таа картичкаЗбориш за она уредчето со едно тркалце горе? Ако да не работи на новите картици од пред 1-2 години. Кога ќе ти ја сменат таа што ја имаш постарата нема да ти дава ОТП кодови што функционираат. Ене го ми седи од лани за џабе дома, морав мТокен да инсталирам на сите дома што користиме, а инаку си го користевме сите едно уредче.
Не, не се наплаќа мТокен. 70 денари е електронското банкарство со право на плаќање.да такво е, со новат пробав 6 цифри ми даде не знам дали работи не пробав, а за м токен не е 70 ден месечно?
Мислењето е автоматски споено:
Погледнете го атачментот 134884
Јес, а замисли јас дознав на поглупиот начин. Ми сменија картица и да си платам нешто, к*рац. Се јавувам на кол центар ми викаат ааа господине јок, стара технологија користите не може веќе со Хардверски ОТП генераторугх. тоа баш ќе биде срање - мислам годинава ми истекува таа картичка

а замисли
Sorry, да те закачнам малце.ми викаат ааа господине
Каде може да се земе мТокен? Отп?Не, не се наплаќа мТокен. 70 денари е електронското банкарство со право на плаќање.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Во било која експозитура. После добиваш на емаил/смс кодови и симнуваш мТокен апликација од плејстор.Каде може да се земе мТокен? Отп?
mToken е баш софтверска замена за тоа уредчето што го имаш, значи само генерира токени друго исто ти е како што си користел до сега, не се наплаќа (едино може првата активација барање кога се пушта, ама може истото да ти важи од обичниот токен што веќе го имаш)да такво е, со новат пробав 6 цифри ми даде не знам дали работи не пробав, а за м токен не е 70 ден месечно?
Мислењето е автоматски споено:
Погледнете го атачментот 134884
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден