направивме договор кога беше онаа промоцијата со 500 денари оптички интернет во комбо со телефон.
и во салон ми вика 500 + ултра сим с 700, 1200 ке биде, ок направивме договор,
и сега ми стигна сметка 1600 од кој 100 ден за приклучвање ок како може 1500 сега да плакам. втф?
И јас правев еден договор нов кај моиве, и го ставив татко ми и сменивме тв и интернет, првата сметка беше повисока (поради можеби трансфер на бројот од татко ми). Можеш да одиш во салон чисто да ти проверат или телефонски ако те копка, а ако сакаш почекај втора сметка. Ова не е совет, туку само кажувам што може да се случи.
shit, епа тогаш најдобро ти е да одиш правец во некој од нивните салони, тоа е најдобар совет затоа што не знам дали некој тука работи и може да ти даде точен одговор.па тоа на првата сметка го платив дека за промена на корисник и промена на тарифа по 250 ден мислам.
ама сегаова е втора во преглед на сметката ми ги пишува нормалните цени не тие што беа на промоција...
Поради пожар во Штип има прекин на услугите на операторот А1, а Мтел им ја рентаат мрежата на А1 т.е. под капата на А1 се.Како сме со интернет и мрежа во Штип? Јас немам ни интернет ни мрежа, гледам дека исто така и Мтел немат во Штип. Некој знае нешто?
Имаш некој source? Локален медиум или нешто?Поради пожар во Штип има прекин на услугите на операторот А1, а Мтел им ја рентаат мрежата на А1 т.е. под капата на А1 се.
Очекувајте во текот на денот да ви дојде мрежа. Имајте трпение.
Здраво име и презиме, поради потешкотија соИмаш некој source? Локален медиум или нешто?
Е па обавезно да ојш во странство тогајДаваат подароци за нова година, јас на припејд сум и подарок 5гб нет во роаминг добив
Исто и кај мојата женска половинаСите зедовте по 5гб интернет во роаминг, само јас што треба да патувам утре добив 50 гига интернет на веќе полн сеф.
Не можам да ги конвертирам патем.
Нема да најдеш подобра понуфа сега за во комбо пакет, земај ако има кај тебе добра покриеност и мрежа од страна на А1.Да го продолжам договорот со А1 Online M тарифа за 700 мкд со све неограничено или мислите/знаете дека ке има подобра понуда за нова година?
Веќе имам комбо со 3 мобилни броја и до сега сум задоволен од услугите. На кабелски интернет сум од времето на Cabletel/Blizoo/Vip/A1. На едниот од трите броја можам да го обновам договорот па затоа прашувам.Нема да најдеш подобра понуфа сега за во комбо пакет, земај ако има кај тебе добра покриеност и мрежа од страна на А1.
Мислам дека се откажуваш од буџетот и следните неколку сметки ти се со попуст по 5-10%.Дали може буџетот што ти го даваат за уред да го пренамениш да не плаќаш неколку сметки на пример? Затоа што немам потреба од никаков уред во моментов, а не сакам да препродавам (ако не морам).
Друго, гледам овие новиве тарифи онлајн (а и воопшто со сите), разликата меѓу A1 Ultra Online M и A1 Ultra Online XL за некој уред да биде 10.000, што е малку повеќе од разликата од месечната претплата за целиот договор, или ако се избере на рати поефтината тарифа М заедно со рутерот излага минимално поскапа. Зошто некој кој би купил уред во тој случај не би ја одбрал поскапата тарифа (што е минимално поефтина заедно со уредот како месечна рата) и има 200 гига сеф и 100 минути меѓународни разговори. What's the catch?
нема таква можност повеќеМислам дека се откажуваш од буџетот и следните неколку сметки ти се со попуст по 5-10%.
Испратено од ЈСП Автентикато
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден